SCROLL

Oficines Prime 86D Velázquez

Creem un mural gegant d'art digital i continguts avantguardistes en la recepció de les oficines Prime 86D Velázquez

Oficines Prime 86D Velázquez

Maig 2022

L'edifici 86D Velázquez, situat en una de les zones més exclusives de la “milla d'or”, en el districte de negocis del centre de Madrid i propietat de Colonial, ha finalitzat un ambiciós i elegant procés de remodelació Prime Executive: una nova i distingida categoria d'oficines modernes i d'alt standing que els continguts digitals i la tecnologia Led cobren especial protagonisme en la seva recepció principal. Es tracta d'un complex d'oficines exclusives, concebut per Colonial, amb disseny d'interiors de Gärna Studio i el Project management de Homu, en el qual destaca la seva forma rectangular i la seva ubicació; l'edifici gaudeix de plantes d'una gran lluminositat de més de 2.000 m², una cosa poc habitual en la seva zona.

Solució

Pantalla LED interior / Continguts digitals

Partner

Channel4you

Categoria

Corporatiu

Ubicació

Madrid, Espanya

86d velázquez Madrid
La pantalla LED es converteix en una obra d'art digital en moviment Per a la realització d'aquest projecte digital, Colonial ha comptat amb la important col·laboració del seu partner LED DREAM Group, qui es va fer càrrec del projecte des de la conceptualització, disseny, subministrament i implementació de tecnologia LED, així com de totes les instal·lacions i estructures necessàries. En aquest espai artístic digital, situat en la recepció de l'edifici, s'ha instal·lat una pantalla Led de gran format de més de 45m2 de superfície total de visualització, píxel pitch P2.6, resolució pròxima a 4K i una alta qualitat de processament d'imatge i profunditat de color. El nou i modern edifici 86D Velázquez és un espai únic, elegant, elitista i d'alt disseny. Per aquest motiu, l'essència d'aquest projecte es va centrar en potenciar la recepció principal on està situada la pantalla LED des d'un punt de vista artístic, dotant d'una important influència en l'ambientació de l'espai.
86d Velázquez Madrid 86d Velázquez Madrid

Un mural d'exposició d'art i digital content

En aquest edifici d'oficines exclusives es va dissenyar una experiència immersiva en l'hall principal, convertint-lo en un espai de sensacions i emocions. La proposta digital té com a base convertir la pantalla LED en una obra d'art. Un quadre digital, viu, modern i en moviment, on s'exposaran diferents continguts d'art digital que sedueix a visitants i inquilins. Aquest singular projecte ha estat tot un repte en totes les seves fases: la creació i concepció de la idea i disseny, les diferents temàtiques amb un mateix fil conductor, esbossos i creació de continguts en 3D, manipulació de material d'arxiu. Una sorprenent mescla de disseny, art i tecnologia audiovisual com a protagonista. LED DREAM Group ha executat la part de continguts digitals a través Channel4you, companyia del grup especialitzada en digital content.

La pantalla LED es converteix en una obra d'art digital en moviment. Hem creat diverses peces de contingut continguts 3D que ens transporten a altres mons a través de la pantalla.

86D Velázquez Madrid

-*Breathing Wall. L'usuari se submergeix sobre continguts visuals de gran impacte amb diferents formes geomètriques, materials, textures orgàniques, moviments suaus i harmoniosos.
-Living Gallery. La pantalla LED es converteix en un gran espai d'exposició per a artistes digitals. Una mateixa idea, diferents punts de vista.
-Colors digitals. Un nou espai d'experimentació i expressió artística a través de fluids i explosions de color mitjançant líquids, tintes, partícules.
-*Dreaming Window. Continguts 3D que ens transporten a altres mons a través de la pantalla, convertida en una elegant habitació amb finestres i inspirats en paisatges, naturalesa, espais arquitectònics surrealistes i onírics.

Tots aquests continguts es troben perfectament integrats en la pantalla i el seu espai, mantenint l'elegància i estil de l'edifici d'oficines exclusives.