SCROLL

HQ Accenture

Hall Corporativo

HQ Accenture

Agost 2017

Accenture renova la seva seu corporativa a Pozuelo (Madrid), amb un renovat hall que la companyia dedica a la innovació i la transformació digital per als seus clients, unint tecnologies per crear un espectacular espai.

Solució LED

Pantalla LED Transparent

Partner

Vitelsa

Categoria

Corporatiu

Ubicació

Pozuelo de Alarcón, Madrid, España

HQ Accenture-LedDream
Aquest nou hall corporatiu constitueix un nou entorn digital per als seus empleats i els seus clients, de manera que reforça el seu lideratge i impulsa a la innovació, a través de l'ús de les noves solucions tecnològiques LED.
HQ Accenture-LedDream HQ Accenture-LedDream

Tecnologia i Transformació digital

Aquest projecte, liderat per Vitelsa, i que va comptar amb la important col·laboració de LED DREAM, integra una nova solució tecnològica LED. Per a l'execució del projecte s'ha realitzat el disseny, fabricació i muntatge d'una espectacular pantalla LED TRANSPARENT de 16 metres quadrats de superfície situada al hall corporatiu, amb una brillantor regulable màxim de 3500 nits i píxel pitch P10mm, on es reprodueixen tot tipus de continguts corporatius en alta definició. El més nou és el percentatge de transparència per 'poder veure després d'ella'. Al ser d'estructura modular, permet adaptar-se a qualsevol espai i ser personalitzat.

HQ Accenture-LedDream

Aquest espai serveix a LED DREAM per demostrar aplicacions tecnològiques enfocades a crear experiències memorables en entorns corporatius; 01:00 vertical en què cada vegada més s'està apostant per instal·lacions espectaculars que generen un efecte WOW. En aquesta ocasió, gràcies a la transparència, es poden alternar continguts de comunicació interactiva, jugant amb l'efecte clar-fosc de les animacions; afegir efectes de realitat augmentada, ¡o altres possibilitats inimaginables!