SCROLL

Fundació Bertelsmann

l’Espai Bertelsmann incorpora una pantalla LED a la seva Sala d’Actes

Fundació Bertelsmann

Març 2020

La Fundació Bertelsmann gestiona des del 2019 l'emblemàtic Espai Bertelsmann situat al carrer O'Donnell 10 a Madrid, construït per Enric Miralles en 1992. En els seus inicis va ser el Centre Cultural del Cercle de Lectors, després va passar a mans del Grup Bertelsmann i, en actualment, la Fundació Bertelsmann aposta per donar a aquest espai una nova vida sota el lema 'Diàleg per a un futur millor'.

Solució LED

Pantalla LED Indoor

Projecte

l’Espai Bertelsmann incorpora una pantalla LED a la seva Sala d’Actes

Categoria

Corporatiu (Saló d'Actes)

Ubicació

Madrid, Espanya

FundaciónBertelsmann-LedDream-montajeLed
Aquest espai serà un lloc de trobada i d'aprenentatge des d’on crear de manera col·laborativa solucions innovadores, impulsar canvis socials i facilitar debats sobre temes d'actualitat.
FundaciónBertelsmann-LedDream-montajeLed-interior FundaciónBertelsmann-LedDream-montajeLed-interior-sala

Un espai col·laboratiu i innovador, mantenint l’essència de l’obra d’Enric Miralles

És un lloc ideal per celebrar qualsevol tipus d'esdeveniment al centre de Madrid, ja que es tracta d'un espai polivalent, compost per diferents zones en què es combina una arquitectura singular amb un equipament tècnic i audiovisual d'alta qualitat. Durant l'últim any s'han dut a terme millores en la instal·lació d'il·luminació i s'ha renovat l'equipament audiovisual, apostant per la digitalització i personalització dels actes.
La major novetat d'aquest re-styling és la instal·lació d'una espectacular pantalla LED Indoor ubicada al centre de l'escenari de la sala d'actes, que té una superfície total de 7 m, un pitch de 1.9mm BLACK LED d'alta qualitat d'imatge i una reproducció exacta dels colors.

FundaciónBertelsmann-LedDream-pantalla-Led

La pantalla de LED constitueix un element diferencial per a l'Espai Bertelsmann oferint excel·lents solucions digitals per a la realització d'actes a mida. Permet realitzar presentacions visuals amb alta qualitat d'imatge, conferències interactives i, gràcies al seu sistema modular, també permet la reproducció de diferents elements (vídeos, imatges, etc.) de forma simultània l'aprenentatge col·laboratiu, entre d'altres