SCROLL

LEDDREAM ofereix servei de Post-venda i manteniments per a pantalles LED

LEDDREAM ofereix servei de Post-venda i manteniments per a pantalles LED

Acabeu de comprar una pantalla LED o més d’una per al vostre negoci? Aquesta publicació us ajudarà a entendre quins equips esteu a punt de comprar i quines necessitats pot tenir al llarg de la seva vida.

En primer lloc, és important entendre que esteu preparats (si encara no ho heu fet) per adquirir un producte electrònic gran. Això ja indica que la seva composició està formada per diferents i nombrosos elements electrònics. Aquests inclouen plaques electròniques (PCB) amb molts LEDs i altres components similars soldats, fonts d’alimentació, cablejat intern, ventiladors, etc.

En segon lloc, i molt important també, l’ús intensiu al qual se sotmetran els equips. És a dir, és més que probable que la nostra intenció sigui que la nostra pantalla LED funcioni moltes hores al dia i molts dies a la setmana (en alguns casos arribi a la intensiva 24/7). La pantalla LED és una gran publicitat i un fort impacte visual, però suposa una gran inversió i volem intentar amortitzar el més aviat possible, de manera que és normal i comprensible dedicar aquest ús intensiu.

I, finalment, és possible diferenciar entre pantalles interiors i pantalles exteriors. A la ubicació, hi ha una gran diferència pel que fa al tema que ens ocupa. Lògicament, i aquí hi ha la diferència, no és el mateix instal·lar una pantalla LED en un espai interior i després fer-ho en un lloc exterior. Els segons estan exposats a una gran quantitat de clima inclement: calor, fred, amb grans canvis de temperatura, condensacions, tempestes, neu, etc.

Però no us preocupeu massa! Si hem arribat a aquest punt i les pantalles LED de gran format estan tan esteses al mercat, hi haurà una bona raó. Ja és un producte d'alta fiabilitat i gran estabilitat, i molt madur gràcies als anys que triga en fabricació i en ús al mercat. Però que ningú no us enganyi, tot i així, i després de llegir aquest breu post, entendreu que, en algun moment, aquests equips requeriran un manteniment o una acció causada per un incident, especialment en la seva versió exterior. Per a la vostra comoditat i tranquil·litat, podeu avaluar l’opció de contractar un servei de manteniment, format per un servei telefònic personalitzat, la resolució d’incidències mitjançant accés remot, accions preventives i accions correctives (un bon treball en el primer, reduirà el risc de segon, i perllongar la vida de la nostra pantalla).


A l’hora de comprar la pantalla LED, tingueu en compte altres elements que poden afectar els treballs de manteniment preventiu o correctiu, com ara la facilitat d’accés a l’equip (que pot resultar passar molt de temps pels tècnics, les màquines elevadores), el temps i els permisos d’accés per a la seva intervenció, si el moment de resolució de la incidència és crític, i altres.

LEDDREAM ofereix contractes de manteniment personalitzats per als seus clients i, d'acord amb el projecte, no dubteu a preguntar-nos!


Últimes noticies