SCROLL

LEDDREAM | IMira LedScreen, producte dissenyat amb l’última tecnologia del mercat

LEDDREAM | IMira LedScreen, producte dissenyat amb l’última tecnologia del mercat





T’encantarà la nostra IMira!


IMira és un producte dissenyat amb l'última tecnologia del mercat i un conjunt fet a mà. És un bastidor d’alumini anoditzat lleuger i tots els seus components pesen menys de 35 kg. Fer que un portàtil sigui fàcil d’instal·lar.


El tipus de LED utilitzat és un SMD 3 en 1 amb un píxel de pas de 2,5 mm. Les dimensions del gabinet són 1944x576 mm i tenen una resolució total de 224 x 758 píxels.


IMira, no es pretén que funcioni només en format vertical, podem capgirar-lo perquè funcioni en format horitzontal sense fer una instal·lació o configuració complexa. Com veieu, és un producte completament versàtil que s’adapta a totes les situacions i facilitats.


Un dels atractius més interessants d’aquest model és que podem fer rèpliques de pantalla combinant equips sense necessitat de gestionar multitud de reproductors. Al mateix temps, també podem enllaçar contingut entre dispositius per crear un efecte videowall entre diferents Imiras. Podeu fer-ho sense afegir cap instal·lació de maquinari o programari addicional.


Si el necessiteu, és un producte flexible amb grans capacitats i rendiment, IMira és la solució que trobareu als productes LED DREAM.


 


Últimes noticies