SCROLL

Experiències interactives Touchless “Recicla jugant a Catch Trash”

Experiències interactives Touchless “Recicla jugant a Catch Trash”

El Covid-19 ha provocat un canvi ràpid en la percepció dels consumidors i en la manera d’interactuar amb persones i objectes, avui dia les persones són més prudents a l’hora de contactar i relacionar-se amb qualsevol tipus de tecnologia i, al seu torn, les empreses busquen solucions que els permetin continuar interactuant amb seguretat amb els clients i enriquir les experiències dels consumidors amb les marques.


Tecnologia sense contacte


LED DREAM, especialistes en solucions LED d’interior i exterior, juntament amb el seu soci Ubiquo Techs, s’han unit per desenvolupar una eina que ens permet crear, de forma ràpida i senzilla, experiències interactives sense tacte a les nostres pantalles LED. Mitjançant aquesta tecnologia és possible interactuar d’una manera segura, fiable i responsable. Aquesta plataforma creada per l’equip de desenvolupament d’Ubox facilita la creació del vostre propi contingut interactiu mitjançant l’ús de llenguatges reconeguts com html5 i JavaScript i la seva distribució des del mercat. Sense contacte, també podeu interactuar i obtenir experiències memorables.


Aquesta nova eina Touchless és aplicable a múltiples plataformes com ara pantalles LED d’interior, pantalles LED d’exterior, monitors professionals, tòtems i quioscs interactius. Aquesta tecnologia no requereix dispositius portàtils, ni instal·lacions ni descàrregues d’aplicacions, s’integra fàcilment a les pantalles creant una aplicació (APP) en la qual podeu gestionar-la vosaltres mateixos des de la plataforma, podeu crear el vostre propi contingut interactiu, és activat mitjançant gestos ... interactua de forma natural amb el contingut utilitzant només les mans i el cos.


Una de les experiències proposades és l'aplicació "Trampa d'escombraries", que ensenya a reciclar les escombraries d'una manera divertida i interactiva. A més, tenim moltes més experiències interactives "sense tocar", que podeu veure al nostre catàleg


Fem que la interacció sigui segura sense tocar superfícies, creem experiències interactives: sense contacte, naturals, memorables i emocionals. El voleu provar?


Si busqueu noves solucions tecnològiques o voleu que una de les nostres solucions tàctils s’adapti al vostre negoci, poseu-vos en contacte amb nosaltres aquí: info@leddream.es


 





Veure més notícies

Últimes noticies