SCROLL

LED DREAM distribuirà solucions LED professionals de DS Foreground a Espanya i Portugal

LED DREAM distribuirà solucions LED professionals de DS Foreground a Espanya i Portugal

LED DREAM, especialista en la fabricació i implantació de solucions de cartelleria digital basades en tecnologia LED, anuncia un acord de distribució amb DS Foreground, convertint-se en el majorista oficial per a la regió d'Iberia (Espanya i Portugal) amb un fort desenvolupament en el focus de solucions professionals de LED d'alta resolució.



LED DREAM ha estat seleccionat per les seves capacitats per promoure el creixement de la companyia de productes professionals de tecnologia LED en el mercat espanyol. Mitjançant aquest acord, LED DREAM estocará i distribuirà la línia de solucions Imira i iPoster, tant a Espanya com a Portugal.


LED DREAM és una de les enginyeria audiovisuals amb major coneixement de la tecnologia de pantalles LED al territori espanyol. Actualment LED DREAM compta amb un gran portfoli de solucions LED per diversitat de sectors (arquitectònic, retail, publicitat exterior, corporate, etc ...), així com un gran nombre de projectes reeixits, tant indoor com outdoor. Aquest saber fer és el que ha motivat a DS Foreground a comptar amb LED DREAM per a la distribució dels seus productes.


iMira és un producte LED acabat de gran disseny, format ultra-stretch, totalment compacte i de resolució 2,571mm. Els avantatges més importants d'Imira són el seu disseny ultra Slim, la seva versatilitat (instal·lació en vertical o horitzontal), el seu sistema plug & play com si d'un monitor es tractés, la seva alta definició, i la possibilitat d'integrar sistemes de gestió de continguts de la gran majoria de fabricants de programari més importants de país. A més i tot i ser compatible amb un player extern a través de la seva entrada HDMI, Imira inclou un player de reproducció de continguts bàsic de forma interna.


DS Foreground i LED DREAM ja han confirmat la seva presència a l'estand 8-H370 de ve ISE 2017 al mes de febrer a Amsterdam, on presentaran conjuntament tot el seu catàleg de solucions Imira.





Veure més notícies

Últimes noticies