SCROLL

El nou Xiaomi 12TPro en 3D anamòrfic revoluciona Barcelona, de la mà de l’agència Think i Leddream Group

El nou Xiaomi 12TPro en 3D anamòrfic revoluciona Barcelona, de la mà de l’agència Think i Leddream Group





LEDDREAM Group al costat de l'agència Think, revolucionen Barcelona amb llenços digitals i contingut en 3D anamòrfic - Des del passat 14 d'octubre i fins al 15 de novembre, l'empresa tecnològica Xiaomi presenta a Barcelona el seu nou telèfon intel·ligent Xiaomi 12T Pro, i ho fa a través d'una creativitat en 3D, projectada a través d'un element digital espectacular, que ha estat instal·lat primer en el Centre Comercial Diagonal Mar a Barcelona, i posteriorment es traslladarà a altres ciutats espanyoles com Madrid, on podràs veure-ho durant tot el mes de desembre en una de les zones amb major afluència durant les pròximes festes nadalenques. Aquesta tipologia d'espectaculars llenços digitals permet crear un espai social, creatiu i cultural en el qual els vianants experimentaran i viralitzaran continguts en 3D. En aquestes pantalles s'emetrà la publicitat de les empreses més pioneres, però també és l'espai perfecte per a mostrar una selecció d'obres dels principals museus i artistes i fins i tot continguts institucionals d'interès general.


Aquest nou llenç digital en 3D continua acaparant portades a Espanya. Els visitants del centre comercial Diagonal Mar de Barcelona s'han trobat en aquests dies amb una estructura led en la qual han pogut viure una experiència immersiva de continguts 2D i 3D, i han mostrat una gran sorpresa per l'espectacularitat del 3D anamòrfic. A més, gràcies a la col·laboració amb l'empresa Exterior Plus podem veure la primera estructura led d'aquest projecte, de forma no convencional, i només per al llançament del nou Xiaomi 12TPro.


Espectacular 3D anamòrfic de Xiaomi que no deixa indiferent a ningú, creat especialment per al nou llançament del seu telèfon intel·ligent 12TPro


Per al disseny d'aquesta experiència, a més de la instal·lació i els elements de maquinari, LEDDREAM Group ha comptat amb Channel4You, empresa especialitzada en la creació i gestió de continguts del mateix grup, qui es va fer càrrec de tota la creativitat en 2D i 3D anamòrfic. Channel4you ha dissenyat diferents peces de continguts adhoc des d'una perspectiva artística, aportant al mateix temps continguts promocionals i experiencials.


Dins de la proposta digital, Channel4you també es va encarregar del disseny i de la creació del contingut en 3D anamòrfic del nou model de Xiaomi 12TPro, gràcies a un increïble efecte de profunditat i volum on es recrea de manera creativa i espectacular un unboxing del propi producte, en el qual es van revelant els accessoris del nou telèfon intel·ligent, que es mouen cap a l'espectador, i on el terminal simula que pren fotos i mostra l'últim en tecnologia 200MP. Continguts que sorprenen visitants i causen furor en xarxes socials!


Aquest singular projecte ha estat tot un repte en totes les seves fases: la creació i concepció de la idea i disseny, les diferents temàtiques amb un mateix fil conductor, esbossos i creació de continguts en 3D. Tots aquests continguts es troben perfectament integrats en la pantalla i el seu espai, mantenint l'elegància i estil de la marca Xiaomi Ibèria. Des de LEDDREAM Group, com a especialistes en solucions tecnològiques LED i audiovisual. Continuem aportant noves solucions digitals als nostres partners i clients!.










Últimes noticies