SCROLL

LED DREAM presenta nova empresa Lumalia Studio, especialista en il路luminaci贸 digital din脿mica

LED DREAM presenta nova empresa Lumalia Studio, especialista en il路luminaci贸 digital din脿mica

El disseny i la configuraci贸 de la il路luminaci贸 de nous espais s鈥檋a transformat gr脿cies als aven莽os tecnol貌gics en control de la il路luminaci贸. Els dissenyadors d鈥檌l路luminaci贸 continuen buscant noves tecnologies que aportin valor afegit als seus projectes i, d鈥檃questa necessitat, va n茅ixer Lumalia. Dissenyat per proporcionar noves solucions tecnol貌giques mitjan莽ant materials innovadors i diferencials. Aquest nou concepte d鈥檌l路luminaci贸 creativa dirigit tant al sector professional de l鈥橝V, com al d鈥檃rquitectes i dissenyadors d鈥檌nteriors, s鈥檃dapta perfectament a les noves tend猫ncies i necessitats en termes de construcci贸, experi猫ncia d鈥檜suari i espectacularitat.

Iluminaci贸n digital din谩mica

L鈥檈strat猫gia de Lumalia per a la il路luminaci贸 LED din脿mica consisteix en la participaci贸 en diverses o totes les fases de la cadena de valor: concepte, disseny, fabricaci贸, instal路laci贸, creaci贸 de contingut i manteniment postvenda. A m茅s de treballar amb alguns dels millors fabricants, Lumalia tamb茅 t茅 els seus propis desenvolupaments d鈥檃lta qualitat, que permeten la personalitzaci贸 del producte i la innovaci贸 en els projectes en qu猫 participa.

La simplicitat dels seus dissenys, la facilitat d鈥檌nstal路lacions i l鈥櫭簊 de connectors espec铆fics fan una difer猫ncia notable en els seus projectes en comparaci贸 amb altres instal路lacions similars.

Per al disseny, conceptualitzaci贸, fabricaci贸 de productes i execucions de projectes, Lumalia compta amb professionals amb una traject貌ria totalment provada en el sector, cosa que proporciona a l鈥檈mpresa un notable coneixement en comparaci贸 amb les propostes.

Entre els seus dissenys m茅s destacats, Lumalia Studio disposa de llums penjants digitals. Llums de radiaci贸 indirecta en superf铆cies de diversos tipus (pells) i dissenys param猫trics especials (aigua o blocs)

Alguns dels seus darrers projectes m茅s espectaculars es poden veure en aquest lloc web o per correu electr貌nic: atencioncliente@lumalia.es

Veure m茅s not铆cies
Veure m茅s not铆cies

脷ltimes noticies