SCROLL

Comença el compte enrere per a ISE 2022 a Barcelona

Comença el compte enrere per a ISE 2022 a Barcelona

Més de 700 expositors confirmats per al ISE 2022

El ISE 2022 torna amb una edició vibrant i estimulant. Noves àrees de demostracions i la remodelació de la sala d'exposicions garanteixen que els expositors puguin «Aixecar-se. Reconnectar. Encendre el futur.»
Un gran nombre d'expositors s'està registrant per a participar en el ISE 2022, el destí en el qual les primeres marques mundials exposen les últimes tecnologies audiovisuals per a professionals. Ja s'han compromès més de 700 expositors, incloent marques líders com Barco, Crestron, KNX, Kramer, LG, Panasonic, Samsung, i Sony, entre altres. A més, amb la remodelació de la sala d'exposicions hi haurà també una nova Zona de descobriment (Discovery Zone), en la qual destacaran 40 noves empreses que exposaran per primera vegada.

Mike Blackman, el director gerent de Integrated System Events, comenta: «És molt encoratjador veure que els esdeveniments i exposicions tornen amb força a tot el món. Estem encantats que ja més de 700 expositors hagin confirmat la seva presència en el ISE 2022, i esperem més confirmacions en aquests dies. Amb un dinàmic programa de continguts de lideratge de pensament i una distribució estimulant a la sala d'exposicions, estem amb ganes de tornar al treball a Barcelona al febrer de l'any que ve».

Un dels expositors destacats habituals del ISE, Crestron, ha exposat en cadascuna de les edicions des que es va llançar la fira en el 2004 i és un estand de visita obligada en la Zona multitecnològica. Brad Hintze, vicepresident executiu de Màrqueting per a Crestron, fa el següent comentari: «El ISE continua sent un punt de connexió vital per a la nostra indústria tant en el sector residencial com en el comercial. Tenim moltes ganes que arribi la fira d'enguany per a usar-la com a plataforma en la qual presentar les moltes solucions que hem llançat des de l'última vegada que ens reunim tots en persona, moltes de les quals han estat guardonades i defineixen categories. Crestron està profundament compromès amb l'èxit dels distribuïdors i esperem amb interès les converses i l'oportunitat de desenvolupar nous negocis en el ISE 2022».

Sis zones tecnològiques


Aprofitant l'ampli i modern local en la Fira de Barcelona Gran Via, la nova seu del ISE proporciona un ampli espai per a un nou enfocament de la sala d'exposicions. Sis zones tecnològiques, disposades entre cinc amplis pavellons, agruparan els expositors en les principals àrees tecnològiques, la qual cosa simplifica als delegats la planificació de la seva visita i que trobin i comparin la gran varietat de solucions que necessiten per als seus projectes d'integració. Aquestes sis zones són:



  • Zona multitecnológica (Pabellones 3 y 5)

  • Señalización Digital y DooH (Pabellón 6)

  • Audio (Pabellón 7)

  • NUEVO: Tecnología de la educación y las comunicaciones unificadas (Pabellón 2) - zonas recientemente combinadas

  • NUEVO: Residencial y Edificios Inteligentes (Pabellón 2) - zonas recientemente combinadas

  • NUEVO: Iluminación y Puesta en Escena (Pabellón 7) - con una zona especial de exposición de iluminación


Integrated Systems Europe, ISE 2022, se celebrará en la Fira de Barcelona Gran Vía del 1 al 4 de febrero de 2022. El programa de la Conferencia ISE abarca desde el lunes 31 de enero hasta el viernes 4 de febrero. Para más información, visite www.iseurope.org


Més oportunitats per a fer networking en ISE 2022


Feria Audiovisual ISE 2022 led dreamSobre Integrated Systems Europe: Integrated Systems Europe (ISE) és la fira d'integració de sistemes audiovisuals de referència en el món. L'esdeveniment anual ofereix un aparador únic de tecnologies i solucions per a aplicacions comercials i residencials. L'àmplia exposició es complementa amb un programa de desenvolupament professional de cinc dies de durada organitzat pels copropietaris de la fira, AVIXA i CEDIA. ISE també presenta una sèrie de conferències, xerrades i esdeveniments que tenen lloc abans i durant la fira. ISE 2022 se celebrarà de l'1 al 4 de febrer de 2022 en el complex Fira de Barcelona, Gran Via.


L'esdeveniment se celebra mitjançant una empresa conjunta de AVIXA (Audiovisual and Integrated Experience Association) i CEDIA, l'associació de comerç mundial per a companyies que dissenyen, fabriquen i integren tecnologia per a l'àmbit domèstic. Per a més informació, visiti: www.iseurope.org.
Font: Avixa y Cedia






Últimes noticies