SCROLL

LUMALIA by LED DREAM presenta les seves solucions tecnològiques a Architect@Work Madrid 2021

LUMALIA by LED DREAM presenta les seves solucions tecnològiques a Architect@Work Madrid 2021

El passat 24 i 25 de novembre vam ser presents en l'esdeveniment d'Architect@work a Madrid, organitzat per IFEMA en el pavelló 4, un esdeveniment exclusivament dirigit a arquitectes, interioristas i altres professionals dins del sector, on es van presentar les últimes novetats de la mà de reconegudes i exclusives marques. Un espai on els interioristas i arquitectes coneixeran les últimes innovacions en productes d'il·luminació.

Tecnologia per a la digitalització arquitectònica d'espais creatius

LUMALIA by LED DREAM enguany va participar com a expositor en Architect @Work, situats en l'estand N.24, dió a conèixer les seves noves solucions tecnològiques i noves formes de visualització digital mitjançant Il·luminació digital dinàmica, per al disseny i ambientació d'espais, interiorisme, mitjana facade i arquitectural, amb l'objectiu de contribuir al disseny de nous espais funcionals, creatius i espectaculars.

En aquest espai LUMALIA by LED DREAM va incorporar el seu nou concepte d'il·luminació digital dinàmica, mitjançant un espai harmònic digital, integrat amb diferents tecnologies, que van sorprendre per la seva espectacularitat i novetat. Per a aquest disseny es va crear una experiència sensorial a partir de mitjans audiovisuals sincronitzats quant a contingut, escultures en patró amb relleu metàl·lic “light skins”, i lluminàries orgàniques vintage “Vagalume”.

Una sorprenent mescla de disseny, art i tecnologia que van poder experimentar i gaudir els visitants de l'esdeveniment. Unes de les novetats que es van donar a conèixer són:


  • La col·lecció Vagalume, representa un conjunt de composicions en peces de cristall bufat il·luminades per filament. La calidesa de la peça, accentuada per la complexitat dels reflexos en el cristall nacrat, juga amb el moviment de llum integrant de manera natural i orgànica una solució tecnològica com la il·luminació digital, en una peça d'interiorisme amb estètica vintage.

  • La col·lecció light skins engloba diverses solucions d'il·luminació digital en radiació indirecta. El concepte consisteix en una “pell” metàl·lica que dóna forma a la superfície, conformada per plegats o ondulacions que alberguen buits a través de les quals es projecta la llum a l'exterior. Light skins s'adequa tant a peces concretes, com a superfícies esteses de gran format com a façanes. És en aquestes on es manifesta la seva riquesa visual en la distància curta, al mateix temps que la seva resolució i les seves capacitats com a suport de contingut en la distància llarga, no com a afegit, si no com a element arquitectural integrat.


Pots veure totes les nostres solucions tecnològiques que presentem en l'esdeveniment d'Architect@work Madrid, faci clic aquí

Veure més notícies
Veure més notícies

Últimes noticies