SCROLL

ISE 2020 torna arrencar en la seva última edició a Amsterdam

ISE 2020 torna arrencar en la seva última edició a Amsterdam

ISE 2020 (Integrated Systems Europe), l'esdeveniment més important de l'món d'integració de sistemes AV professional, es va celebrar de l'11 a el 14 de febrer en la seva última edició a Amsterdam, Holanda, ja que l'any que ve, se celebrarà a Espanya , a Barcelona


ISE 2020 ha obert les seves portes a Amsterdam amb total normalitat, malgrat l’amenaça del coronavirus i la forta tempesta i vent que van assolar Europa occidental, fet que també ha provocat la cancel·lació de molts vols i ha alterat les comunicacions entre països com els Estats Units Regne, Holanda i Alemanya. L'assistència a l'esdeveniment no ha estat la d'altres anys, però s'ha celebrat sense cap problema.


En aquesta 17a edició de Integrated Systems Europe, s'han donat cita els fabricants, desenvolupadors, distribuïdors, majoristes i altres empreses importants de el sector audiovisual. Aquest esdeveniment ha aconseguit reunir més de 1.300 expositors directes, amb un total de 20.764 empreses, i s'ha desplegat en quinze pavellons i sis zones tecnològiques, en les quals es presenten durant quatre intenses jornades, les seves últimes solucions tecnològiques a un públic de potencials compradors de tot el món. Les conferències han estat de molt alt nivell, enfortint nous conceptes com l'àudio, vídeo, gestió i distribució de continguts, pantalles led i sobre les noves generacions de sistemes interactius i immersius amb múltiples aplicacions.


Tot i que el coronavirus s'ha convertit en el protagonista d'aquesta edició i en altres certàmens internacionals, la mateixa organització ha pres mesures i controls de seguretat per garantir un entorn segur i saludable, incrementant el staff mèdic, col·locant higienizadores de mà en nombrosos emplaçaments i oferint durant aquests dies informació contínua i un número d'atenció telefònica urgent (imprès en cada acreditació). Com cada any, LEDDREAM ha estat en ISE per per conèixer els últims desenvolupaments en el sector de la tecnologia AV i valorar noves expectatives de futur, enfortint la nostra relació amb fabricants i socis i explorant algunes noves aplicacions tecnològiques al mercat AV, prenent-ho com a font d'inspiració.


Com cada temporada, és el lloc idoni per al networking de el sector professional audiovisual, El proper any serà a casa nostra, esperem veure't l'any que ve! # ISE2021 a Barcelona (Fira de Barcelona)!


Últimes noticies