SCROLL

L’ISE 2019 torna una altre vegada a Amsterdam

L’ISE 2019 torna una altre vegada a Amsterdam

ISE 2019 (Integrated Systems Europe) és la fira professional d'Integració de sistemes i AV més gran de l'món. AQUEST any és va celebrar de l'5 a l'8 de febrer a Amsterdam, Països Baixos. A l'interval de su actuació, s’han vist els últims productes i serveis tecnològics relacionats amb solucions de senyalització digital, serveis de construcció intel·ligent i sistemes de comunicació unificats, entre d’altres. Les conferències han estat de molt alt nivell, atenent a conceptes com àudio, vídeo, gestió i distribució de continguts, pantalles led i sobre les noves generacions de sistemes interactius amb múltiples aplicacions.


LED DREAM assisteix a ISE any rere any per ver els novetats de l'mercat i avaluar els noves expectatives de futur, i aquest any también Hem Estat presents prenent-ho com a font d'inspiració.
En aquesta edició ISE 2019, s'han vist els últims productes i serveis tecnològics relacionats amb solucions de senyalització digital, serveis de construcció intel·ligent i sistemes de comunicació unificats, entre d'Conselleria. Les conferències han Estat de Molt alt nivell, atenent a Conceptes com àudio, vídeo, gestió i distribució de continguts, pantalles led I sobre els noves generacions de sistemes interactius amb múltiples aplicacions.


Un dels productes estel·lars, com en els darrers anys, eren les pantalles Led. Hem vist en acció les noves tecnologies de grans fabricants com Sony, que mostraven una pantalla gegant de 8K Crystal Led de 9,7 x 5,4 metres, amb una superfície de més de 52 metres quadrats; LG, el compromís amb OLED és ferm, des de transparent, interactiu i flexible; o l’increïble The Wall de Samsung, l’únic fabricant aprovat per a instal·lacions als cinemes.


Com cada temporada, és el lloc ideal per fer networking en el sector professional de l’audiovisual, on diversos perfils implicats en aquest mercat arriben a desenvolupar nous projectes. L’any vinent serà l’última edició d’ISE a Amsterdam, ja que el 2021 l’esdeveniment es traslladarà a Barcelona.






Últimes noticies