SCROLL

La indústria AV es prepara per a ISE 2022 a Barcelona

La indústria AV es prepara per a ISE 2022 a Barcelona

ISE 2022 torna amb una edició vibrant i estimulant. Noves àrees de demostracions i la remodelació de la sala d'exposicions garanteixen que els expositors puguin «Aixecar-se. Reconnectar. Encendre el futur.»

Més de 700 expositors confirmats en ISE 2022. La indústria AV es prepara per a un ISE emocionant, inspirador i segur en l'assolellada Barcelona i tindrà lloc en la Fira de Barcelona del 10 al 13 de maig. L'esdeveniment, organitzat per AVIXACEDIA,, oferirà als assistents l'oportunitat de conèixer en persona i de primera mà les tecnologies i solucions líders a nivell mundial.

ISE 2022 en BarcelonaISE 2022 comptarà amb sis espais tecnològics, distribuïdes en cinc amplis pavellons, que agruparan els expositors en les principals zones tecnològiques, perquè puguis trobar i comparar la gran varietat de solucions que necessites per als teus pròxims projectes d'integració. Entre elles, trobarem les marques líders com: Crestron, Google, Jabra, Jung, LANG, LG, Logitech, Panasonic, Samsung, Sennheiser, Sound United i Zoom, entre altres. Shure, el fabricant d'electrònica d'àudio professional també ha estat anunciat com Conference Àudio Partner.

Els assistents a ISE també poden registrar-se de manera gratuïta per al IOT Solutions World Congress, que tindrà lloc en el Pavelló 4 de la Fira durant els primers tres dies de ISE, podent reservar una passada per al Congrés amb un 50% de descompte.

A més, ISE té molts incentius per a tornar a unir a la indústria de manera segura i facilita moltes opcions per a ajudar-vos a explorar la ciutat i gaudir de la cultura i la bellesa de Barcelona.

-Vols, ISE s'ha associat amb l'aerolínia espanyola Vueling per a oferir als visitants registrats fins a un 15% de descompte en les tarifes Optima i TimeFlex. El descompte és vàlid en vols entre el 2 i el 15 de maig de 2022 inclusivament (només cal ingressar el codi ISE22 en finalitzar la compra). Per als quals reservin abans del 28 de febrer hi haurà un 15% de descompte; mentre que els que reservin al març obtindran un 10% de descompte; i els que ho facin a l'abril o maig rebran un 5% de descompte.

-Hotels: ISE s'ha associat amb bnetwork, signatura especialitzada en reserves de viatges, per a garantir les millors tarifes a els hotels associats. Es pot reservar en línia o enviar un correu electrònic a l'equip de bnetwork per a sol·licitar assistència en isehotels@bnetwork.com

-Viatge amb metro GRATIS: una vegada que el visitant hagi arribat i s'hagi instal·lat al seu hotel, per què no sortir i explorar les nombroses atraccions de Barcelona? Des d'un passeig per les Rambles fins a admirar la meravella de la Sagrada Família, hi ha molt a veure en aquesta meravellosa ciutat. ISE proporcionarà una passada de metre i autobús GRATUÏT per a tots els assistents, fent que el viatge entre els hotels i la Gran Via sigui el més fàcil possible; la passada gratuïta també inclou rutes a l'aeroport.

-Descompte Renfe: ISE ha obtingut viatges amb descompte en la xarxa ferroviària de Renfe. Els assistents registrats podran beneficiar-se d'un 10% de descompte en totes les tarifes de tren AVE i LD (llarga distància) dins del país entre el 8 i el 15 de maig de 2022.

Integrated Systems Europe, ISE 2022, tindrà lloc en la Fira de Barcelona Gran Via del 10 al 13 de maig de 2022. El programa de conferències de ISE s'estén des del dilluns 9 de maig fins al dijous 12 de maig. Per a obtenir més informació, visiti www.iseurope.org

Vols aconseguir una entrada?

Després d'un llarg període d'incertesa, ISE torna a la normalitat, i és per això que ens complau convidar-vos al costat del nostre partner Philips PPDS a participar en aquest gran esdeveniment, només has d'utilitzar aquest codi: LBTNNJV1 i aconseguir la teva entrada aquí

Assegura't de seguir-nos en LinkedIn i usar l'etiqueta #ISE2022 per a obtenir notícies actualitzades, així com informació d'allò més destacat de l'esdeveniment i totes les noves solucions tecnològiques més interessants del sector.

Des de LED DREAM Group, com a especialistes en solucions tecnològiques LED i audiovisual, continuem aportant noves solucions digitals als nostres partners i clients!


Últimes noticies