SCROLL

ISE 2022 triomfa a Barcelona amb 43.700 assistents

ISE 2022 triomfa a Barcelona amb 43.700 assistents

ISE Barcelona 2022 tanca amb més de 43.700 visitants, un 70% dels quals van assistir al *Mobile


Les expectatives que ha generat l'estrena del Integrated Systems Europe (ISE) han estat a l'altura de la realitat. La fira audiovisual més important del món d'integració de sistemes AV professional, ha finalitzat amb gran èxit després d'una edició en 2021 *semi presencial i més virtual, amb un ajornament de febrer a maig i, en la seva edició 2022 ha estat el primer esdeveniment complet de ISE des de febrer del 2020, quan es va acomiadar de la seva seu anterior a Amsterdam per a traslladar-se a Barcelona i ha aconseguit un resultat reeixit i amb molta expectació, deixant enrere les màscares, els test d'antígens i les distàncies, ISE ha aconseguit atreure un total de 43.691 assistents presencials de 151 països, que van realitzar un total de 90.372 visites al recinte. Els expositors han informat que els estands estaven més concorreguts de l'esperat.


ISE 2022 torna amb una edició vibrant i estimulant. Els aspectes més destacats de l'esdeveniment van incloure set conferències de ISE amb més de 1000 assistents, 800 estands de les principals marques del sector audiovisual, com Sony, Sennheiser, Panasonic, Cisco, Google Meets,  Zoom,  Chrome,  Lenovo,  Samsung, Microsoft, Logitech, Cànon, Epson, LG, Sharp o Intel. També hi ha hagut espai per a empreses locals, que han tingut l'oportunitat de jugar a casa. A més, ISE també s'ha deixat notar a la ciutat, amb l'objectiu de donar a conèixer la indústria amb dues conferències magistrals de Refik Anadol i Alan Greenberg, i dos impressionants mappings de projecció dins de la ciutat de Barcelona entre elles un mapping a la Casa Batlló fet per l'artista Refik Anadol —i que s'ha subhastat per 1,38 milions d'euros— i un altre en la Plaça Espanya.








Mike Blackman, director executiu del certamen, explica que ISE 2022 és un esdeveniment del qual estar orgullós i afegeix: “estem encantats d'haver brindat una plataforma reeixida perquè els nostres expositors i partners exhibeixin les seves innovacions i solucions tecnològiques. Mentre tots ens recuperem de l'impacte de la pandèmia, és meravellós estar a Barcelona en el que se sent com un ISE ‘normal’ en la seva nova llar”. Aprofitant aquest èxit, Blackman convida de nou a la indústria “per a tornar del 31 de gener al 3 de febrer de 2023 per a un altre ISE energizante, emocionant i inspirador, aquí en Fira de Barcelona – Gran Via”.



Últimes noticies