SCROLL

ISE 2021 debuta a Barcelona amb un esdeveniment especial “AV Experience”

ISE 2021 debuta a Barcelona amb un esdeveniment especial “AV Experience”

ISE 2021 Live & Online (Integrated Systems Europe), l'esdeveniment més important de l'món d'integració de sistemes AV professional, finalment debuta a Barcelona amb un esdeveniment especial amb una barreja de presència física i virtual, a causa de les restriccions pel coronavirus, oferint continguts de qualitat en el sector audiovisual. Una trobada enriquidor amb l'objectiu d'apropar als clients finals d'Espanya a la indústria audiovisual (AV) i a les empreses d'integració.


El passat 1 i 2 de juny, es va celebrar la fira Integrated Systems Europe (ISE) i ha acollit ISE @ Barcelona amb un esdeveniment físic a Fira Barcelona Gran via i ISE Digital, amb un festival de continguts en línia retransmès en directe des del recinte i networking. Aquest esdeveniment va acollir a 20 empreses catalanes per facilitar la recerca d'inversors, socis i clients, així com per guanyar visibilitat i obrir nous mercats internacionals. En aquest apassionant esdeveniment es van abordar diferents temàtiques destinades principalment per a les verticals de retail, Corporate, hospitality i educació: noves experiències immersives, comunicacions unificades, realitat augmentada, intel·ligència artificial, virtualització. A més, va ser recolzat per la plataforma en línia ISE Digital, brindant així una àmplia audiència global.


Com cada any, LEDDREAM va estar present a la fira més important de el sector a nivell mundial. En aquesta edició especial ISE Barcelona 2021, LED DREAM va participar com a expositor, amb una proposta diferent dins de l'esdeveniment "AV Experience Zone", enfocat a l'Retail / Hospitality / DS. A través del nostre director creatiu, Víctor Valcárcel d'Lumalia Creative Studio (empresa de el grup LED DREAM), vam donar a conèixer noves solucions tecnològiques i noves formes de visualització digital mitjançant Il·luminació digital dinàmica, per al disseny i ambientació d'espais, interiorisme, mitja facade i arquitectural, amb l'objectiu de contribuir a el disseny de nous espais funcionals, creatius i espectaculars.


Podeu veure l'exposició a ISE @ Barcelona, feu clic aqui


L'any que ISE tornarà de nou a casa nostra, amb més força que mai, de l'1 a el 4 de febrer. Esperem veure'ns aviat!


 





Veure més notícies

Últimes noticies