SCROLL

Fira ISE 2024: Barcelona Brilla amb Tecnologia de Punta

Fira ISE 2024: Barcelona Brilla amb Tecnologia de Punta





Ha arribat el moment de reflexionar sobre la passada fira ISE 2024 a Barcelona, un esdeveniment que ha superat totes les expectatives! Si pensaves que Barcelona ja ho tenia tot, prepara't per sorprendre't amb el que aquesta fira ha portat! ISE, reconeguda com la cimera de la tecnologia i la innovació, ha tornat a brillar a la Ciutat Comtal, convertint Barcelona en l'epicentre mundial de les últimes tendències tecnològiques.

Què fa tan especial l'última edició de l'ISE 2024? Molt més del que puguis imaginar! Aquest any, la fira no només ha estat una finestra per descobrir les últimes novetats en tecnologia, sinó que també ha impulsat l'economia de Barcelona. Segons estimacions preliminars, la fira ha generat ingressos que superen els 100 milions d'euros per a la ciutat, demostrant el seu impacte econòmic significatiu.

A més, la projecció internacional de Barcelona i Espanya ha assolit noves alçades gràcies a l'ISE 2024. Amb la presència de milers de visitants de tot el món, la ciutat ha reafirmat la seva posició com a líder en innovació i tecnologia a nivell global. Aquesta exposició a nivell internacional no només reforça la imatge de Barcelona, sinó que també contribueix al reconeixement d'Espanya com un destí de vanguardia en l'àmbit tecnològic.

Però això no és tot, tenim més notícies de primera mà! LED DREAM GROUP ha estat novament seleccionat per l'ISE per oferir un exclusiu tour tecnològic guiada. Què significa això? T'ho explico: és un recorregut únic que dóna als assistents l'oportunitat de conèixer tots els detalls i implementacions de les noves tecnologies al centre comercial L'Illa Diagonal. (Veure projecte)

Durant aquesta visita, s'han revelat les meravelles arquitectòniques i de disseny que fan de L'Illa un lloc fora de sèrie. I com no mencionar el sostre dinàmic de més de 1.100 m2! Una autèntica obra mestra d'il·luminació digital que deslumbra a propis i estranys, fusionant tecnologia i art d'una manera que deixa sense alè. Aquest treball ha estat realitzat per l'empresa Lumalia Studio, part del grup LED DREAM, en col·laboració amb el reconegut estudi d'arquitectura BatlleiRoig i l'estudi de lighting design Artec Studio.



En resum, la Fira ISE 2024 ha estat un autèntic espectacle, no només per als amants de la tecnologia, sinó per a tota la ciutat de Barcelona. I amb LED DREAM GROUP liderant el camí cap al futur, qui sap quines sorpreses ens esperen aquest any!

I aquí no acaba la història, el passat 2 de febrer es va posar en funcionament una pantalla gegant transparent de més de 170 m2 de superfície total, instal·lada a la façana sud de l'Stage Front Stadium, ubicada a l'àrea metropolitana de Barcelona. El RCD Espanyol de Barcelona i el grup inversor Publimaes S.L. van confiar en l'equip de LED DREAM GROUP tant pel disseny, la instal·lació com la gestió de continguts d'aquesta destacada pantalla.



A propòsit, és un plaer avançar que properament presentarem la nostra participació en un dels projectes relacionats amb l'esport més esperats del món. El món de l'esport es converteix en un aspecte cada vegada més rellevant en la nostra companyia.

I per acabar, i apartant les controvèrsies entorn del tema "ZORRA", la cançó guanyadora de l'última edició del Benidorm Festival i que ens representarà en el proper certamen d'Eurovisió, tots els Euro Fans que van assistir van poder gaudir de les actuacions al Tecnohito. Aquest espai únic a Europa, situat a l'Avinguda del Mediterrani de Benidorm, compta amb una pantalla LED circular exterior de 300 m2 i una alçada de 22 metres.





Estem emocionats de veure com les nostres idees, juntament amb les dels nostres clients, es fan realitat. I això és només el principi!



Últimes noticies