SCROLL

Streaming Fornite | Experiència de joc | Jugant a @Fortnite amb els jugadors @Goorgo @ Socio2k i @Bengall

Streaming Fornite | Experiència de joc | Jugant a @Fortnite amb els jugadors @Goorgo @ Socio2k i @Bengall

El passat 29 a el 30 de juny es va celebrar l'esdeveniment Finestrelles Creative Gaming, on els amants d'aquest joc mundialment conegut van poder gaudir i participar amb els millors jugadors de Fortnite de país.


El fenomen mundial Battle Royale d'Epic Games segueix causant sensació en els adolescents des del seu llançament, amb nou contingut temporada rere temporada, i compta amb una comunitat de més de 125 milions d'usuaris registrats al món. El seu format permet que els usuaris puguin jugar entre si, en un entorn en línia i multiplataforma. I aquest fenomen també arriba als YouTubers més coneguts, que retransmeten les seves partides.


Un combat real en l'univers virtual


L'esdeveniment va estar organitzat per Finestrelles Shopping Center i el nostre partner Media Markt, i va comptar amb la participació de 3 dels millors jugadors de país, entre els quals va destacar Goorgo que compta gairebé amb 2 Milions d'usuaris al seu canal de YouTube, ia més es van fotografiar amb els seus ídols.


Streaming by Led Dream


LED DREAM va estar present en l'esdeveniment, oferint diferents solucions tecnològiques perquè tots els usuaris puguin gaudir en directe les partides de Fortnite Battle Royale.


LED DREAM es va encarregar d'incorporar els millors serveis de transmissió per streaming, al seu canal de YouTube, i de la producció audiovisual, que es va reproduir alhora en:


-Videowall 2x2 de Media Markt Esplugues
-Pantalla LED Outdoor P6 320x320cms de iWALL
-4 pantalles LED Indoor 3.9mm de 300x150cms en els pàrquings de el centre comercial
-1 pantalla mòbil Indoor 3.9mm de 250x150cms en l'accés a l'esdeveniment
-A més, Instal·lem una pantalla Outdoor 4.8mm de 500x300cms


Tot en conjunt i sincronitzat perquè els visitants no poguessin perdre de la transmissió en directe! #FortniteBattleRoyale #Fortnite #GameExperience. Segueix-nos al nostre canal Youtube






Últimes noticies