SCROLL

Llancem nou Showroom Virtual Experience, un servei exclusiu per a clients i partners

Llancem nou Showroom Virtual Experience, un servei exclusiu per a clients i partners

LED DREAM, especialista en solucions LED Indoor i Outdoor, accelera la seva transformació digital, llançant el seu nou "showroom virtual Experience" perquè els seus clients i partners puguin conèixer, experimentar i adquirir noves solucions tecnològiques i nous serveis de manera còmoda i amb l'assessoria de els nostres experts. El nostre principal objectiu és oferir un servei de consultoria tecnològica virtual, que aporti un valor afegit i inspiri als nostres clients amb un exclusiu servei a través d'un entorn digital immersiu sense haver de desplaçar-se o viatjar, és com si estiguessin de forma presencial al Showroom .

A més, els clients podran explorar cada espai tecnològic a l'detall, de les diferents funcions de cada producte i de les nostres pantalles LED mitjançant vídeos explicatius, catàlegs animacions i exemples aplicats en diferents sectors, aquest servei el pots trobar a la seva pàgina web, i en els seus xarxes socials, d'aquesta manera LED DREAM podrà connectar i entendre encara més les necessitats dels seus clients i partners. "Aquest és un pas més en el procés de digitalització que la companyia ha establert, a més aquest any hem llançat noves solucions tecnològiques i noves experiències digitals, hem renovat la nostra pàgina web per millorar l'experiència de l'usuari, amb fàcil navegació i és responsive, aquí podràs conèixer tots els projectes amb els que treballem aplicats en diferents sectors com retail, corporate, Dooh, més, digital signage i il·luminació digital ", comenta Carlos Gordillo, director de vendes i màrqueting de el grup LED DREAM.

Un espai digital immersiu per descobrir totes les noves solucions tecnològiques de la companyia LED DREAM, aquí podràs conèixer:

Noves solucions tecnològiques LED: en diferents entorns com recepció d'oficines corporatives, auditoris, retail, centres comercials, hospitality.
Creació de continguts en 2D, 3D, hiperrealistes, etc.
Experiències digitals: transformem espais en experiències interactives i personalitzades, i involucrem a l'usuari en totes les experiències, podràs veure experiències 3D amb realitat augmentada, pantalles interactives, etc.
Il·luminació digital dinàmica, un nou concepte d'il·luminació creativa, enfocat a la creació i execució de projectes especials basats en il·luminació dinàmica.

La inauguració del nostre Showroom Virtual Experience es durà a terme el dia 29 de setembre a les 11:00 h, a través del nostre webinar online. Pots assistir a l'esdeveniment en el següent enllaç aquí i seguir la transmissió de l'esdeveniment => Webinar LED DREAM.

Si necessites més informació o vols reservar la teva cita per un altre dia, envia'ns un missatge a mkt@leddream.es


Últimes noticies