SCROLL

LEDDREAM GROUP va presentar un tour tecnològic privat en les oficines exclusives de Diagonal 123 durant la fira mundial ISE 2023 a Barcelona

LEDDREAM GROUP va presentar un tour tecnològic privat en les oficines exclusives de Diagonal 123 durant la fira mundial ISE 2023 a Barcelona





Els Tech Tours van tornar enguany amb força en el programa de la fira ISE Europe en la seva edició 2023. Durant la fira ISE, es van organitzar visites guiades que van permetre als visitants conèixer de primera mà algunes de les instal·lacions audiovisuals més importants de Barcelona.


LEDDREAM Group va ser triat per ISE, la fira mundial més important del sector audiovisual, per a oferir un tour exclusiu privat en les oficines de Diagonal 123 als visitants durant la fira, incloent-hi l'oportunitat de veure les implementacions de noves tecnologies a Barcelona.


El passat 1 de febrer, LEDDREAM Group, amb la col·laboració de Cushman Wakefield, va realitzar un tour tecnològic exclusiu per als visitants durant la fira ISE, l'esdeveniment mundial més important del sector audiovisual. L'acte va tenir lloc en el lobby de l'edifici Diagonal 123.


El recorregut va estar centrat en disseny, arquitectura i tecnologia.
El lobby de l'edifici d'oficines Diagonal 123 va ser l'escenari d'aquesta experiència tecnològica dins dels ISE Tech Tours. El recorregut va ser presentat per Priscilla Camassa, Architect, Project & Development Services de Cushman Wakefield, i Carlos Delgado, director d'Operacions de LEDDREAM. Tots dos van revelar i van aprofundir sobre els objectius i desafiaments d'aquest gran projecte, com la creació, el disseny i la implementació de la pantalla LED de sostre i paret en forma de L de 50 metres quadrats, sistemes de senyalització digital en tota l'oficina i la creació de continguts 2D i 3D.


Espectacular mural d'art digital i continguts artístics en el lobby de les oficines Diagonal 123
Durant aquest tour privat, els visitants van conèixer de prop tots els detalls tecnològics de la reforma de l'edifici, ús i implementació de la tecnologia LED, principis bàsics de disseny i arquitectura. A més, va ajudar els participants a comprendre millor els components de la senyalització digital, inclosos: continguts en temps real, creació i gestió de continguts d'alt impacte en edificis intel·ligents, i/o la integració audiovisual per a la creació de nous espais immersius i interactius a través de la tecnologia LED.
Els assistents a l'acte van poder gaudir d'aquesta experiència immersiva en el lobby de l'edifici, en el qual la pantalla gran LED de 50 m² es converteix en un element visual on els visitants es veuen immersos a través de continguts impactants, que al seu torn generen una sensació de benestar i confort. A més, s'ha integrat el contingut amb l'espai d'una forma molt creativa i natural mitjançant l'ús de textures molt similars, tant en la part constructiva com en els elements digitals....llegir més.


Per a la realització d'aquest projecte de l'edifici Diagonal 123, la propietat ha comptat amb la important col·laboració de la seva partner LEDDREAM Group, qui de la mà de la constructora INELT i de Cushman Wakefield es va fer càrrec del projecte des de la conceptualització, disseny, subministrament i implementació de tecnologia LED. Explora més projectes innovadors, aquí


Des de LED DREAM Group, com a especialistes en solucions tecnològiques LED i audiovisual. Continuem aportant noves solucions digitals als nostres partners i clients!.






Últimes noticies