SCROLL

Vàrem obrir les portes del nou showroom by LED DREAM

Vàrem obrir les portes del nou showroom by LED DREAM

Dimarts passat, 19 de Juny a les 10:00 hores va tenir lloc la inauguració de la nova showroom de Led Dream. L'esdeveniment va conjuminar a gran part dels seus partners, que van rebre prèviament una personalitzada invitació integrada per un tauler simulant part de l'hall d'showroom,.

El nou espai busca la integració de les tecnologies més utilitzades per la companyia, amb altres recursos digitals, decoratius i sensorials. És destacable al lounge de benvinguda la cascada formada per un jardí vertical i panells led P4.81, que convida els visitants a endinsar-se en un espai natural envoltat de tecnologia immersiva.

En un ambient relaxat, amb música, un esmorzar de gala i la magnífica cascada de fons, Josep Querol, conseller delegat de la companyia, va començar l’acte amb un emotiu discurs en què va repassar els orígens de l’empresa. El discurs va estar ple d'algunes de les nombroses anècdotes ocorregudes durant els deu anys d'existència de l'empresa.


El director de màrqueting, Carlos Gordillo, i el director comercial, Alfons Torres, van obrir la caixa negra amb un discurs sobre la marca, el mercat potencial i el futur immediat del sector. Dins de la Black Box, els convidats van tenir la possibilitat de gaudir de les espectaculars pantalles de presentació fina, un aparador dividit en 3 zones i l’horitzó que reflecteix la història viva de Led Dream, amb una bona part dels productes que en aquests 10 anys han protagonitzat en molts projectes emblemàtics, entre els quals es poden veure detalladament les particularitats de les pantalles interiors i exteriors, monitors professionals, cortines LED, pantalles flexibles, etc. L'explicació de cadascuna de les solucions va ser proporcionada per Carlos Delgado, director general de l'empresa que va donar algunes pistes i arguments tècnics importants a l’hora d’avaluar productes de qualitat.


LED DREAM ha rebut bones crítiques, tant per la feina feta fins ara, com pel seu nou showroom.

En general, gràcies a la tecnologia utilitzada i al saber fer que han reflectit al showroom, el converteix en un dels millors showrooms del territori.


Últimes noticies