SCROLL

LED Display & Digital Lighting un workshop sobre inspiració en il·luminació digital

LED Display & Digital Lighting un workshop sobre inspiració en il·luminació digital

La companyia LED DREAM ha organitzat el seu primer Workshop, el passat 6 de març, inspirat en Led Display + Digital Lighting, per a professionals d'Arquitectura i interioristes.

Una xerrada enfocada a conèixer les tendències més actuals a nivell arquitectònic, amb aplicacions molt diverses i creatives, destinades a generar experiències memorables, fomentar el coneixement de la llum digital i contribuir a el disseny d'espais funcionals i espectaculars

A la xerrada va participar Jordi Villanueva, CEO de Led BCN, que compta amb una àmplia experiència en el sector d'Il·luminació Led, i que ens va parlar de la importància de la llum, com es projecta i l'ús d'elements essencials que transformen la nostra percepció en els espais a través d'ella sobre diferents superfícies. Els assistents, professionals reconeguts de el sector d'il·luminació, també van poder veure amb diferents exemples seva influència en les últimes tendències en el disseny d'espais.

D'altra banda, els assistents van poder gaudir d'una ruta digital guiada de l'experiència de Carlos Gordillo, director de màrqueting i vendes de el grup Led Dream, descobrint diferents solucions audiovisuals que poden servir com a models d'inspiració a l'hora d'elaborar projectes de digitalització. A l'acabar la jornada, alguns dels participants de l'workshop també ens van explicar com és la seva experiència en aquest sector i la seva visió sobre aquestes tendències.


Últimes noticies