SCROLL

LED DREAM Group s’incorpora com a soci en l’Associació espanyola de centres i parcs comercials AECC

LED DREAM Group s’incorpora com a soci en l’Associació espanyola de centres i parcs comercials AECC

Des d'el mes d'abril passat, LED DREAM Group ha passat a formar part de l'Associació Espanyola de Centres i parcs Comercials (AECC).

L'Associació Espanyola de Centres i Parcs Comercials és el punt de trobada d'una indústria que fonamenta el seu èxit en la integració, la innovació i la competència. El principal objectiu de l'Associació, creada en 1980, és desenvolupar activitats destinades a enriquir coneixements, fomentar les relacions i representar els interessos del sector. Des de la AECC, s'aborden de manera conjunta tots aquells aspectes que ajudin a la indústria dels centres i parcs comercials a Espanya.

És una Associació lliure, oberta i independent, sense ànim de lucre, l'objectiu central del qual és constituir el fòrum de debat i intercanvi de coneixement sobre la realitat i el futur del fenomen comercial del nostre temps com a resposta a les necessitats del consumidor d'avui.

Formada per prop de 400 Socis i Membres Associats, la AECC projecta la realitat de més de 555 Centres i Parcs Comercials en tota Espanya, que integren a més de 34.000 comerciants i pels quals cada any passen més de 1.900 milions de ciutadans.

LED DREAM Group presenta les seves solucions tecnològiques basades en pantalles LED, creació de continguts digitals i il·luminació digital dinàmica.

Asociación española de centros y parques comercialesContinuem creant més experiències digitals!. Veure aquí

Assegura't de seguir-nos en LinkedIn per a obtenir notícies actualitzades, així com informació dels nostres projectes més emblemàtics i totes les noves solucions tecnològiques més interessants del sector.

Des de LED DREAM Group, com a especialistes en solucions tecnològiques LED i audiovisual, Continuem aportant noves solucions digitals als nostres partners i clients!

Veure més notícies
Veure més notícies

Últimes noticies