SCROLL

Estrenem nova web amb un nou disseny i Continguts específics enfocats a clients i partners

Estrenem nova web amb un nou disseny i Continguts específics enfocats a clients i partners

Seguim apostant per la millora contínua i per tal de donar un millor servei i confiança als nostres clients i partners hem decidit renovar la nostra pàgina web de Grup LED DREAM www.leddream.es amb una nova imatge i continguts totalment actualitzats. El principal objectiu del nou web de LED DREAM és oferir nous i millors serveis tecnològics perquè qualsevol projecte relacionat amb les noves tecnologies audiovisuals pugui realitzar-se amb èxit.

El nou lloc web ha estat renovat per millorar l'experiència de l'usuari. S'ha donat prioritat als petits detalls, a l'estètica i a una estructura de fàcil navegació que permeti als clients i partners trobar de forma ràpida el contingut més interessant per a cada cas. Amb un disseny més net i ordenat, www.leddream.es àmplia el seu nombre de seccions i optimitza la visualització del seu contingut amb blocs més estructurats i jerarquitzats, amb la intenció de simplificar a l'màxim la navegació i fer més senzilla la recerca d'informació.

Les imatges mostren exemples d'aplicacions de projectes realitzats en els últims anys, aplicats en diversos sectors com retail, corporatiu, publicitat exterior (DOOH), i en general tots aquells relacionats amb sistemes i xarxes de digital Signage.

El nou disseny és més molt més intuïtiu, on permet als usuaris seguir a LED DREAM través de les xarxes socials, on la companyia és molt activa. El nou web també inclou una nova secció de "Blog" renovada, que ofereix informació sobre notícies, fires i les últimes tendències tecnològiques de el sector, i que serveix de guia i inspiració per a arquitectes, interioristes, directors de sistemes, responsables de màrqueting, etc.

Així mateix, el disseny de la web és responsive, el que permet adaptar-se a qualsevol dispositiu mòbil o navegador que s'estigui utilitzant. Des LED DREAM, seguim innovant i apostant per la millora contínua de les nostres solucions tecnològiques i d'aquesta manera seguir construint confiança i satisfacció dels nostres clients i partners.


Últimes noticies