SCROLL

ISE Tech Tour i Leddream ofereixen una visita única en les Oficines exclusives Diagonal 123 a Barcelona

ISE Tech Tour i Leddream ofereixen una visita única en les Oficines exclusives Diagonal 123 a Barcelona





Barcelona torna a acollir la fira audiovisual més gran del món del sector audiovisual, Integrated Systems Europe (ISE), des del 31 de gener fins al 2 de febrer del 2023 en la Fira de Barcelona.


LEDDREAM Group ha estat triat per ISE, la fira mundial més important del sector audiovisual per a oferir un tour guiat als visitants durant la fira, a més oferir una oportunitat única de veure les implementacions de noves tecnologies a Barcelona.


Aquest 1 de febrer, us convidem a conèixer tots els detalls darrere del nostre projecte únic i molt digital en les oficines exclusives de Diagonal 123 a Barcelona, parlarem com es va fer, per què i on es va implementar la nostra tecnologia LED i principis bàsics de disseny. Aquest recorregut en les oficines Diagonal 123, serà presentat per Carlos Delgado, Director d'Operacions de la companyia, qui aprofundirà el projecte cobrint objectius i desafiaments, així com la creació, el disseny i la implementació de la pantalla LED de sostre i paret en forma de L de 50 metres quadrats, sistemes de senyalització digital en tota l'oficina i la creació de continguts 2D i 3D.


“Aquesta gira atraurà a qualsevol persona involucrada en art, contingut i missatgeria d'alt impacte per a senyalització digital i sistemes de gestió d'edificis intel·ligents”, explica Carlos Delgado. No et perdis aquesta oportunitat de descobrir algunes de les principals innovacions tecnològiques a través d'aquest tour guiat. Les places són limitades. No t'ho perdis!


Espectacular mural d'art digital i continguts en 3D en el lobby de les oficines Diagonal 123 a Barcelona


Diagonal 123 és un icònic edifici d'oficines de 10.700m² propietat del grup empresarial Metropolis que gaudeix de vistes al Parc Central i a la Mar Mediterrània. Situat en el districte 22@ de Barcelona, Diagonal 123 és reconegut mundialment com un dels referents europeus en Smart City Concept i innovació. Incorpora tecnologia, sustentabilitat i el benestar de les persones guanyant-se l'estatus BREEAM Excel·lent, Bueno Platí i Certificació A. La signatura de serveis immobiliaris Cushman & Wakefield va treballar amb LEDDREAM Group i la constructora INELT per a la conceptualització, disseny, subministrament i implementació de la tecnologia LED.


Aquest projecte ha estat tot un repte en totes les seves fases: Hem dissenyat diferents peces de continguts visuals ad hoc des d'una perspectiva artística aportant en tot moment emoció al visitant, que van des de la naturalesa, paisatges, colors, textures, fluids, i contingut dinàmic en temps real. L'objectiu és que el visitant viatgi dins de la seva ment, imagini i trobi diferents significats al contingut que està veient en la pantalla LED...llegir més.


Des de LED DREAM Group, com a especialistes en solucions tecnològiques LED i audiovisual. Continuem aportant noves solucions digitals als nostres partners i clients!.






Últimes noticies