SCROLL

MediaMarkt-Iberia estrena la seva primera tendeixi TechVillage a Madrid-Majadahonda

DESENVOLUPEM LA INTEGRACIÓ TECNOLÒGICA AUDIOVISUAL DE LA PRIMERA BOTIGA TECHVILLAGE, UN NOU ESPAI AMB EXPERIÈNCIES IMMERSIVES I TECNOLÒGIQUES

MediaMarkt-Iberia estrena la seva primera tendeixi TechVillage a Madrid-Majadahonda

Setembre 2022

El mes de setembre passat de 2022, MediaMarkt-Iberia, la companyia líder en distribució d'electrònica de consum i serveis associats, va inaugurar el seu TechVillage a Madrid. Situada en el municipi madrileny de Majadahonda, compta amb una superfície total de 8.180 m² i 6.121m² de superfície comercial, 22 boutiques creades a mesura per les marques i zones d'experiència on els clients poden admirar l'últim en tecnologia alhora que se'ls ofereix una experiència de compra única. Un nou concepte de botiga amb experiències immersives en tecnologia i molt digital, en el qual la companyia va comptar amb la col·laboració del seu partner tecnològic LEDDREAM Group, per a potenciar l'experiència digital visual i creativa d'aquest nou concepte de botiga TechVillage, tant a l'interior com l'exterior. Concretament, LEDDREAM Group es va fer càrrec de la instal·lació des de la fase de conceptualització, disseny i enginyeria, subministrament i implementació de diferents tecnologies audiovisuals per al seu llançament.

Partner

LG Business Solutions

Solucions

Pantalla LED Corba / Pantalla LED Transparent / Façana exterior

Ubicació

Majadahonda, Madrid

Categoria

Retail

Aquest projecte ha estat tot un repte en totes les seves fases: des de la creació, disseny i instal·lació. Totes les pantalles van quedar perfectament integrades amb l'objectiu de transmetre un valor diferencial, mantenint l'essència de MediaMarkt-Ibèria amb la tecnologia audiovisual com a protagonista. Aquesta experiència digital s'ha dividit en 3 zones molt visuals i dinàmiques, dissenyades amb les últimes tecnologies del mercat: La TechVillage de MediaMarkt sorprèn amb la seva façana multimèdia de més de 100m2 de superfície total. És la pantalla d'LG més gran d'Espanya al costat de les pantalles de Callao a Madrid. La imponent i espectacular pantalla professional de gran format LED Outdoor LG amb 13.5m d'ample x 7.5m d'alt, de més de 100 metres quadrats de superfície total de visualització, compta amb píxel pitch 10.41mm situada en la façana de la megabotiga de Media Markt. La seva funció principal és la de suport informatiu i publicitari. A més, disposa d'una lluentor totalment regulable de fins a 6.500 nits, per a una perfecta visualització del contingut tant de dia com de nit. Cal ressaltar que totes les pantalles LED instal·lades són d'LG (on LEDDREAM és Partner certificat), i totes elles es gestionen mitjançant el programari de cartelleria digital de Broadsign, líder mundial en sistemes de cartelleria digital. Es tracta d'un projecte especial i innovador, un nou concepte digital que el fa únic i el primer a Espanya.
Mediamarkt-majadahonda-by-leddream-LG-españa Mediamarkt-majadahonda-by-leddream-LG-españa

La TechVillage de MediaMarkt sorprèn amb la seva façana multimèdia de més de 100m2 de superfície total. És la pantalla d'LG més gran d'Espanya al costat de les pantalles de Callao a Madrid

Part de la digitalització de la botiga, podem veure la Pantalla LED corba flexible situada a l'interior. Aquí destaca la pantalla LED Corba LG de 4.20m d'ample x 1.69m d'alt, amb un total de 7m2 de superfície, amb píxel pitch 2.5mm i una lluentor de 700 nits. És una mescla especial de disseny, tecnologia i arquitectura. Però, sobretot, la seva singularitat radica en el seu format circular 360 graus. Aquest disseny de pantalla LED emet imatges nítides i de gran qualitat des de qualsevol angle, i està especialment fabricat i customizado per a adaptar-se a les necessitats de cada client.

MediaMarkt-Ibèria va comptar amb la col·laboració del seu partner tecnològic LEDDREAM Group per al subministrament, instal·lació i implementació de diferents tecnologies audiovisuals del fabricador LG per a la seva botiga de format TechVillage a Espanya, inaugurada al setembre de 2022.

MediaMarkt-Majadahonda-by-leddream-LG-España

Part d'aquesta experiència digital, es complementa amb la instal·lació de la Pantalla LED Transparent de 10m2

Un altre dels elements digitals més atractius és la pantalla LED transparent LG LAT140 de 10m2 de superfície total, ofereix una lluentor de 2.100 nits i un píxel de 14mm. Aquesta tecnologia única de visualització transparent permet crear una experiència visual increïblement impactant que atreu l'atenció dels visitants mentre s'integra de forma camaleónica amb l'espai: està situada en el segon pis i gira al voltant de les escales. Un altre gran benefici d'aquesta tecnologia avantguardista en pantalles LED és la seva transparència, primesa i el seu pes lleuger. A més, és autoadhesiva, per la qual cosa es pot unir fàcilment a les superfícies de vidre de les finestres sense necessitat d'una construcció complicada. És totalment customizable, amb possibilitat d'integració en múltiples ubicacions i en diferents formes. Des de LEDDREAM, com a especialistes en solucions tecnològiques LED i audiovisual, Continuem aportant noves solucions digitals als nostres clients i partners!