SCROLL

Madled va tornar amb el seu al·lucinant llenç digital en el festival de música O Són do Camiño

EL CUBO LED, SERÀ PRESENT EN LA PRÒXIMA ACTUACIÓ DELS ARTISTES, ROBBIE WILLIAMS, MARTIN GARRIX, IVAN FERREIRO I EL GRUP ESPAÑOL, HOMES G

Madled va tornar amb el seu al·lucinant llenç digital en el festival de música O Són do Camiño

Juny - Juliol 2023

LEDDREAM Group al costat de l'agència Think i Elenc Audiovisión, han tornat a enlluernar amb la seva impactant GALLEDA digital de 30m2, #Madled, en el prestigiós festival de música O Són do Camiño. Amb una experiència visual d'un altre nivell i continguts impressionants en 2D i 3D, Madled ha deixat empremta en aquest destacat esdeveniment musical. Madled, reconeguda pel seu enfocament avantguardista i digital, ha destacat anteriorment a Madrid i Barcelona amb reeixides campanyes publicitàries per a marques de renom com Xiaomi o el mateix Ajuntament de Madrid durant el passat nadal. I Ara, ha portat la seva visió única i la seva instal·lació artística digital a l'escenari del festival O Són do Camiño, creant una experiència visualment impactant que es fusiona a la perfecció amb la música, l'entreteniment i els vibrants continguts i informació en temps real durant l'esdeveniment.

Client

O Son Do Camiño

Solucions

Pantalla LED Exterior - Cubo LED

Ubicació

Galicia, Barcelona

Categoria

DOOH

Madled no sols va sorprendre amb el seu Cubo LED, sinó que a través del seu partner Channel4you, va dissenyar diverses peces ad hoc especialment per als seus clients i socis, demostrant la seva capacitat per a adaptar-se i satisfer les necessitats més exigents, entre els patrocinadors van destacar Coca-Cola, Red Bull, Jhonnie Walker, etc. A més, van crear una samarreta en 3D que ballava al ritme dels artistes Maluma, Bizarrap i Aitana, fusionant música i tecnologia d'una manera única i espectacular. Va ser una experiència veritablement inoblidable que va deixar a tots sorpresos.
OsondoCamino by leddream

Mes de 41.000 persones que van assistir al festival al dia, no paraven de sorprendre's i compartir en les seves xarxes socials, l'expressió WOW

El Festival de música #OSonDoCamiño es va convertir en l'escenari perfecte perquè Madled desplegués la seva creativitat i la seva visió innovadora en publicitat digital. L'assistència massiva va ser de 41,000 persones per dia, és un testimoniatge de l'impacte que l'esdeveniment ha deixat en la indústria de l'entreteniment i la publicitat. Aquest llenç digital va ser el primer a instal·lar-se en un festival i va marcar el començament d'una nova era en la forma en què la publicitat s'integra amb els esdeveniments culturals i socials. Prepara't per a més festivals on Madled farà la seva aparició i no t'ho pots perdre!.

El pròxim 8 de Juliol, de nou a la ciutat de Santiago de Compostel·la, la GALLEDA, es fusionarà amb la música i el públic, en el primer concert a Espanya que oferirà el músic britànic, Robbie Williams, acompanyat d'altres grans artistes com, Martin Garrix, Ivan Ferreiro i el popular grup espanyol, Hombres G.

Festival O Son do Camiño by leddream1

Madled va tornar amb el seu al·lucinant llenç digital, amb impressionants continguts en 2D i 3D en el festival de música O Són do Camiño

Prop de 30 metres quadrats de pantalla LED en forma de “cubo”, van crear una experiència digital única. Aquesta pantalla compta amb píxel pitch de 4mm, prop d'1.400.000 de leds, i de lluentor de 6.500 nits, per a una perfecta visualització del contingut tant de dia com de nit. Però, sobretot, la seva singularitat radica en el seu format de pantalla de 90 graus perfecte (Seamless), aquest disseny de pantalla LED està especialment fabricat i customizado per a aquest projecte. Per a continuar sense descans el seu viatge al prestigiós festival, PortAmerica, que se celebra a Pontevedra, els dies 13, 14 i 15 de Juliol, on serà present la millor música de tots dos costats de l'atlàntic, i la gastronomia de més de 30 xefs guardonats. Tot això en un entorn on la naturalesa és la protagonista.