SCROLL

La nova FC Barcelona Megastore

Una experiència única per als visitants

La nova FC Barcelona Megastore

Desembre 2013

La nova FC Barcelona Megastore suposa una experiència única per als consumidors, tant en innovació com en tecnologia. Situada al recinte del Camp Nou, ha remodelat i ampliat els seus espais d'acord amb els nous temps i les noves tecnologies oferint una oportunitat única per als aficionats al futbol.

Solució LED

Pantalla LED Indoor & Pantalles LED Corba

Partner

TMT Factory

Categoria

Retail

Ubicació

Camp Nou, Barcelona, Espanya

La Megastore de l'FC Barcelona ens ofereix una nova visió més tecnològica, digital i al mateix temps personal, amb uns serveis que converteixen aquest espai en la millor botiga del FC Barcelona d'el món. La nova instal·lació es divideix en tres plantes, on podem trobar la millor col·lecció de productes oficials del FC Barcelona i de Nike Football quant a roba, calçat i accessoris.
La nova FCBotiga guanya els 500 m² de l'antiga Sala París i ara disposa de 2.100 m² d'instal·lació repartida en tres plantes.
FCB-MegastoreC LED DREAM FCB-Megastore-LedDream

La nova FCBarcelona Megastore ens ofereix una visió més tecnològica i digital

Aquest projecte audiovisual va ser executat per LED DREAM, especialista en solucions amb tecnologia LED de cartelleria digital, a través del seu partner TMT Factory. Una de les novetats d'aquesta nova instal·lació és l'espectacular pantalla led de 16 m de longitud i l'impactant Chandelier, que ofereix una innovadora forma de projectar imatges i que presideix les tradicionals grades en forma d'estadi.

FCB-Megastore-IluminacionLEd

Una experiència única per als visitants

Una altra innovació són els Digital Lockers, que són pantalles digitals tàctils presents en les tres plantes, on el client podrà personalitzar la seva samarreta del Barça amb el nom i el número. Un cop fet el pagament mitjançant el tpv integrat al mateix dispositiu, la samarreta s'envia directament a la planta -1, on es pot recollir amb total agilitat i sense cues. Un servei que ofereix als l'usuari major rapidesa i comoditat en les seves compres.