SCROLL

CUPRA inaugura el seu primer City Garage a Madrid, el més gran del món

CUPRA inaugura el seu primer City Garage a Madrid, el més gran del món

Febrer de 2024

CUPRA aterra a Madrid amb l'obertura del City Garage més gran del món, un espai innovador i disruptiu situat al carrer Serrano, 88, al cor del barri de Salamanca. Aquest lloc icònic rendeix homenatge a Madrid i a la seva diversitat. Coincidint amb el sisè aniversari de la marca, neix amb l'objectiu de vincular-se amb l'agenda cultural de la ciutat i connectar amb la vida madrilenya a través de l'art, la música, la gastronomia, l'estil de vida i l'esport, oferint una experiència automobilística única i captivadora.

Partners

MC ingenieros / Philips / Dicom

Solució

Pantalles LED / Monitors professionals / Sistema de videoconferència / Sons i llums / Il·luminació Digital

Ubicació

Barcelona, España

Categoria

Retail

Experiencia Cupra by Leddream
Aquest espai exclusiu dissenyat per connectar disposa de més de 1.300 m2 distribuïts en dues plantes, que es connecten a través d'un gran jardí vertical que aporta un toc orgànic a l'espai i ocupa una de les parets principals del City Garage. A més, compta amb un showroom multidisciplinari que exhibeix l'últim en disseny automobilístic, un restaurant on els visitants poden gaudir d'una gastronomia exquisida, i un auditori per a esdeveniments i presentacions exclusives. A més, disposa d'un espai diferencial anomenat CUPRA Mad Room by B-Lab, la primera sala de realitat immersiva a tota Europa oberta al públic. Cada detall va ser cuidadosament dissenyat per crear experiències emocionals i ressaltar el vincle cultural i avantguardista que uneix Madrid i Cupra. El disseny de l'espai destaca pels seus tons blaus inspirats en la serenitat del mar Mediterrani, i per la presència d'elements emblemàtics de Madrid, com la majestuosa font de Cibeles i la icònica estàtua ecuestre de Carles III a la Puerta del Sol. Aquesta fusió harmoniosa dóna vida a un espai únic i vibrant. L'empresa DICOM va participar en el disseny d'aquest espai avantguardista.
Experiencia Cupra by leddream

Cupra City Garage ha estat equipat amb la tecnologia audiovisual més avançada, distribuïda estratègicament en diverses zones del local. LED DREAM Group i Lumalia Studio, juntament amb el seu soci MC Ingenieros, han jugat un paper fonamental en el desenvolupament d'aquest nou espai innovador, encarregant-se del subministrament, instal·lació, configuració i posada en marxa de les sales de reunions, de l'equipament audiovisual de l'auditori de la planta -1, la instal·lació de pantalles LED (Philips) i monitors professionals LCD (Philips), so i llums digitals a la sala de vendes; tot en tecnologia AV per a un espai únic i multidisciplinari: sistemes col·laboratius (Logitech i Barco), cartelleria digital, càmeres (Canon), llums (Prolight), so (D&B i JBL), control (Crestron) i taules de control i edició de vídeo (Blackmagic), llums, so, streaming, emmagatzematge, etc. S'han potenciat els elements arquitectònics existents amb tecnologia de punta per crear un espai còmode i captivador. Cada detall ha estat meticulosament considerat per millorar l'experiència del visitant, oferint un lloc on submergir-se en la cultura i la passió de la marca, convertint cada visita en una vivència memorable.

LED DREAM Group i Lumalia Studio, juntament amb el seu soci MC Ingenieros, han tingut un paper fonamental en el desenvolupament d'aquest nou espai innovador

Experiencia Cupra by leddream

Les lluminàries digitals han estat meticulosament dissenyades per realçar el recorregut amb una il·luminació dinàmica i d'alta exposició. Composades per gairebé 70 peces dissenyades paramètricament i amb una extensió total d'aproximadament 150 metres lineals, aquestes lluminàries, presents en 4 elements suspesos, s'integren de manera gairebé imperceptible, en perfecta harmonia amb l'entorn creat per a la nova Flagship Cupra City Garage a Madrid. Aquest disseny es fusiona de manera natural amb l'ambient, contribuint a crear una atmosfera captivadora per als visitants. El concepte de la il·luminació dinàmica va ser dirigit per Lumalia Studio, qui a més es va encarregar de la fabricació, enginyeria, muntatge i instal·lació de tota la il·luminació digital a l'espai. Amb la inauguració del CUPRA City Garage Madrid, la companyia LED DREAM Group reafirma el seu compromís d'oferir experiències excepcionals i de vanguardia als seus clients.