SCROLL

Carhartt WIP estrena la segona botiga al Born, Barcelona

Carhartt WIP estrena la segona botiga al Born, Barcelona

Maig 2023

La marca americana de roba workwear continua expandint-se a Espanya. CarharttWIP #WorkInProgress va anunciar l'obertura de la seva segona botiga que compta amb més de 400 metres quadrats, repartits en dues grans plantes. Situat en el número 5 de Plaça Comercial, en el cèntric i popular barri barceloní del Born, a Barcelona, la botiga va ser dissenyada pel reconegut arquitecte milanès Andrea Caputo. L'ampli espai de dues plantes es caracteritza per la seva estètica diàfana i industrial; així com per un mobiliari minimalista i tocs elegants que combinen fusta i metall. La botiga també ha integrat instal·lacions audiovisuals d'última generació per a crear una experiència de compra única. El resultat és un espai que captura l'essència de la marca mantenint l'encant històric de l'edifici.

Client

Carhartt WIP

Solucions

Pantalla LED Interior

Ubicació

EL Born, Barcelona

Categoria

Retail

Carhartt WIP by leddream
Carhartt wip by leddream Carhartt wip by leddream

Carhartt WIP obre la seva segona flagship en el barri del Born Barcelona,⁠ de la mà de LEDDREAM.

Carhartt WIP va obrir les seves portes el mes de desembre passat de la que s'ha convertit des d'aquest moment a la seva botiga insígnia i més top de Barcelona. (Foto Crèdit: Binarymag). Es tracta del segon establiment de la marca a la ciutat, després de la seva primera obertura en el barri Gòtic, concretament en el número 12 del Carrer del Duc. Així mateix, Carhartt WIP és present amb 8 punts de venda en altres ciutats d'Espanya.
Carhartt WIP també té botigues a Madrid, València, Bilbao i Eivissa. A més, la marca també té el seu propi departament de música i el seu propi equip de skate. A nivell internacional, la marca és present en 80 diversos països de tot el món com ara Alemanya, França, Londres, Austràlia, el Japó o Corea del Sud. Si estàs a Barcelona, no oblidis visitar la botiga Carhartt. T'encantarà!.

Carhartt WIP by leddream

La botiga Carhartt WIP també ha integrat instal·lacions audiovisuals d'última generació per a crear una experiència de compra única.

LEDDREAM Group s'ha fet càrrec de la instal·lació audiovisual, des de la fase de disseny i enginyeria, subministrament i implementació de diferents tecnologies audiovisuals per al seu llançament. Des de LEDDREAM Group, com a especialistes en solucions tecnològiques LED i audiovisual. Continuem aportant noves solucions digitals als nostres partners i clients!.