SCROLL

Palacio Euskalduna Bilbao

Ondoan Servicios i Led Dream lideren amb tecnologia LED la nova imatge digital

Palacio Euskalduna Bilbao

Febrer 2020

El Palau de Congressos i de la Música Euskalduna Jauregia de Bilbao, més conegut com el Palau Euskalduna, reafirma la seva aposta per la digitalització, destacant nous elements audiovisuals en les seves instal·lacions per millorar i elevar les seves prestacions i serveis, i seguir impulsant el desenvolupament i la seva comercialització en les seves dues àrees de negoci (espectacles culturals i congressos i esdeveniments) a un entorn més tecnològic i digital.
En línia amb el seu compromís amb la innovació, el palau Euskalduna ha decidit realitzar una actuació digital integral a les seves instal·lacions, primant la qualitat i la professionalitat per donar una solució completa i serveis òptims als seus clients. La tecnologia LED ha estat l'epicentre d'aquesta gran actualització d'espais del Palau.

Solució LED

Pantalles LED Outdoor & Indoor

Partner

Ondoan Servicios

Categoria

Més (Digitalització integral)

Ubicació

Bilbao, Espanya

Palacio-Euskalduna-LedDream-montajes-led
En aquest projecte de digitalització, el Palau Euskalduna ha confiat en Ondoan SERVEIS SAU, qui al seu torn ha treballat de la mà de LED DREAM, especialista en solucions LED Indoor & LED Outdoor, i qui s'ha encarregat de la fabricació, disseny, subministrament i instal·lació de tecnologia LED, així com dels projectes i les estructures necessàries, amb l'objectiu de millorar la comunicació als ciutadans i aportar major visibilitat a clients i empreses anunciants. Els nous espais amb tecnologia LED han estat dissenyats per millorar l'experiència dels visitants i crear un ambient tecnològic i dinàmic.
Palacio-Euskalduna-LedDream-montajes-led

Més de 50 metres quadrats en pantalles LED que componen una barreja especial de tecnologia i arquitectura

La major novetat d'aquest re-styling digital són les 8 pantalles LED que es troben ubicades en diferents zones de Palau Euskalduna, tant en espais interiors, com exteriors. Destaquen les 6 pantalles LED d'exterior de pitch 4.8mm, d'alt brillantor i grans prestacions, que reben i capten l'atenció dels visitants a l'ingressar al Palau a través de les seves diferents entrades. A més, dins del Palau Euskaluna, LED DREAM ha instal·lat 2 pantalles LED interior de píxel pitch 1.9mm, cadascuna de 1,5x1metres, situades al mirador i a les escales.

Des de LED DREAM, com especialistes en solucions tecnològiques LED i audiovisual, seguim aportant noves solucions digitals als nostres partners i clients!

Palacio-Euskalduna-LedDream-montajes-led

Més de 50 metres quadrats en pantalles LED que componen una barreja especial de tecnologia i arquitectura, ja que no s'ha d'oblidar que el Palau Euskalduna és una de les obres més singulars de Bilbao, creada el 1999 pels arquitectes Federico Soriano i Dolores Palacios. El nou projecte LED 360º liderat per Ondoan i LEDDREAM constitueix un element diferenciador i està preparat per oferir la visualització d'agenda de concerts, emissió informativa en temps real o qualsevol altre esdeveniment de gran interès als visitants i empreses, millorant així l'experiència de l'usuari , en un entorn creatiu i digital.