SCROLL

Love of Lesbian

confia en les pantalles de Led Dream en la seva gira "El poder de la Tijera"

Love of Lesbian

Abril 2014

La banda ha realitzat una gira de més de 30 concerts en què prevalien la música i l'espectacle visual. Love of Lesbian, una de les bandes espanyoles més representatives de l'escena indie actual, ha visitat durant el segon semestre del 2014 bona part de la geografia espanyola amb la seva gira espectacle El poder de la Tijera. En aquests concerts el grup volia donar protagonisme a tots aquells temes més representatius i enèrgics del seu repertori, amb alguns temes inèdits.

Solució LED

Pantalles LED

Projecte

Love of Lesbian, confia en les pantalles de Led Dream en la seva gira "El poder de la Tijera"

Categoria

Més

Ubicació

Barcelona, Espanya

LoveofLesbian-LedDream-concierto-iluminacion-led-estrellaDamm
En aquesta gira, el grup va idear una posada en escena molt original, en la qual l'espectacle visual era tan important com la seva música. L'eix central consistia en 4 pantalles gegants que des de l'escenari i durant el xou emetien imatges relacionades amb el sexe, la festa i la bogeria, reforçant la part més "canalla" de la banda de Sant Vicenç dels Horts (Barcelona).
LoveofLesbian-LedDream-concierto-iluminacion-led-estrellaDamm LoveofLesbian-LedDream-concierto-iluminacion-led-estrellaDamm

Pantalles LED per a escenaris i esdeveniments

Las pantalles de Leddream, model Strip Curtain SC18, van ser les escollides per el espectacle per la gran qualitat i l’alta fiabilitat de les mateixes, la facilitat de muntatge i desmuntatge (primordial en aquests espectacles) i el suport i recolzament tècnic ofert per la companyia egarenca durant tota la gira.