SCROLL

Arusitys Prime

S'estrena Arusitys Prime amb 22m2 de pantalla LED per al nou escenari a Antena3

Arusitys Prime

Desembre 2019

El presentador català Alfons Arús, després de 25 anys, va tornar a l'horari de màxima audiència el passat divendres 22 de novembre a Antena 3 amb un nou programa en directe, que serà la versió nocturna de Aruser @ s de La Sexta. En aquest nou programa, que s'emetrà cada divendres hi haurà debats, entrevistes i connexions en directe amb els temes i personatges de més actualitat.

Solució LED

Pantallas LED Indoor

Partner

Aruba Producciones S.A.

Categoria

Més

Ubicació

Barcelona, Espanya

ArusitysPrime-ledDream-pantalla-curva-led-plato-decorado
La productora ARUBA PRODUCCIONS SA, encarregada d'aquest programa, continua apostant per la tecnologia i modernització constant dels seus espais, amb una nova imatge i un nou disseny de plató, en el qual destaca la tecnologia LED, ajudant així a millorar l'experiència i dinamisme a l'hora d'oferir la informació i emissió de continguts amb elements gràfics i audiovisuals.
ArusitysPrime-ledDream-pantalla-curva-led ArusitysPrime-ledDream-pantalla-curva-led-plato

Pantalles LED en plató de televisió

Per a aquest ambiciós projecte, la productora Aruba Produccions S.A. ha confiat en LED DREAM com a especialista en Solucions LED Indoor & Outdoor, que al seu torn s'ha fet càrrec de l'subministrament i instal·lació de les pantalles LED indoor que presidiran la zona d'entrevistes de plató durant tota la temporada.


Pantalla led en plató de televisión

El nou disseny de plató compta amb una impressionant pantalla ultra panoràmica led modular de 22m2 de pantalles LED, amb pitch 2,6mm BLACK LED, que compta amb una altíssima qualitat d'imatge gràcies a una resolució total propera a l'4K, ia un alt refresc de imatge perquè l'emissió a través de les càmeres fos perfecta.

Tota l'execució ha estat realitzada per LED DREAM s'ha efectuat durant els mesos d'agost (en una primera fase) i octubre (just abans de l'estrena). El muntatge corb còncau de les pantalles és un dels principals atractius d'aquest projecte a mida, amb 11x2 metres lineals distribuïts al llarg de plató. Per a això, les pantalles compten amb una estructura corba modular, que permet que les pantalles LED tinguin la màxima versatilitat a l'hora de compondre diferents formats, aconseguint així un resultat realment espectacular en disseny, i generant a més un gran impacte visual.