SCROLL

RCD Espanyol estrena pantalla 200m2 façana Sud

RCD Espanyol estrena pantalla 200m2 façana Sud

Març 2024

El club esportiu RCD Espanyol i l'inversor Publimaes S.L. han anunciat un acord per instal·lar i operar una impressionant pantalla LED situada a la façana Sud del Stage Front Stadium. Amb una superfície d'aproximadament 200 metres quadrats, aquesta pantalla marca un hito en la innovació tecnològica i experiència visual pels aficionats del club. Aquesta impressionant pantalla LED, estratègicament instal·lada a la façana sud de l'estadi, ofereix una experiència visual tant pels assistents a l'estadi com pels vianants que passen per la zona.

Partners

DOOH Enterprise / Grupo Main / Channel4you

Solució

Pantalla LED / Cortina LED / Gestió de Continguts

Ubicació

Barcelona, España

Categoria

DOOH

RCD Espanyol by Leddream Group
Aquesta pantalla també ofereix noves oportunitats comercials per al club durant els pròxims 10 anys, donant als anunciants, patrocinadors i/o socis la possibilitat d'arribar a una audiència més ampla a través de missatges publicitaris dinàmics i atractius, durant 16 hores al dia, els 365 dies de l'any. A més, l'acord garanteix al club esportiu RCD Espanyol 4 hores de publicitat de la seva pròpia marca en dies de partit del primer equip, femení i esdeveniments. La gestió d'aquesta innovadora pantalla LED està a càrrec de la companyia DOOH Enterprise i l'agència MAIN. A més, LED DREAM Group a través de Channel4you, companyia del grup, s'ha encarregat de l'adaptació i gestió dels continguts d'aquesta pantalla LED. Aquest projecte, liderat per RCD Espanyol, va comptar amb la col·laboració de l'empresa DOOH Enterprise i el seu soci, LED DREAM Group, per modernitzar la seva pantalla de gran format a la façana sud, atraient així a empreses anunciants de primer nivell. LED DREAM Group es va encarregar de l'enginyeria, instal·lació, subministrament, muntatge i posada en marxa de la pantalla LED, així com de les estructures de suport.
RCD Espanyol by leddream

Impressionant pantalla gegant de 200m2 a la façana Sud del Stage Front Stadium. Hem afegit una capa digital per millorar l'experiència dels aficionats.

Aquesta imponent i impressionant pantalla LED transparent de més de 8 metres d'alçada i 22 metres d'amplada, destaca per la seva tecnologia de píxel pitch 16mm/32mm en format de cortina LED per a exteriors. El seu brill ajustable fins a 10.000 nits garanteix una visualització òptima del contingut tant de dia com de nit, fusionant disseny, tecnologia i arquitectura de manera única. L'estructura de suport es compon d'un sistema modular de cortina LED, que redueix el pes considerablement i no presenta obstrucció de vent gràcies al seu alt nivell de transparència (67%), la qual cosa permet una major visibilitat de l'estructura i la seva integració. Una altra característica destacada d'aquesta pantalla LED transparent és el seu pes lleuger de 15 Kg/m2, el que representa una alliberació de càrrega per a l'element estructural.

Hem integrat aquesta pantalla innovadora de manera perfecta per proporcionar un valor distintiu mentre alhora preservem l'essència única que caracteritza el club esportiu RCD Espanyol.

RCD Espanyol by Leddream Group

El pes de la pantalla, l'alçada per a la seva instal·lació i la mida van ser aspectes fonamentals a tenir en compte en el projecte, afegint una complexitat major del que és habitual. Des del principi, aquest projecte ha estat un emocionant desafiament en cada pas del camí: des del disseny, subministrament, muntatge, fins a la instal·lació impecable. Aquesta pantalla no és només un espectacle visual; és una declaració del nostre compromís amb l'excel·lència i l'oferta d'experiències excepcionals i d'avantguarda als nostres clients i socis.