SCROLL

T-systems

T-Systems aposta per la digitalització amb una espectacular pantalla LED al seu centro d’innovació a Barcelona

T-systems

Agost 2020

T-Systems Iberia ha rebut el Premi ComputerWorld 2019 com l'empresa més innovadora Digital a 2019, per la creació d'un nou Centre d'Innovació a Barcelona. T-Systems Iberia, continua apostant per l'aplicació de noves tecnologies en el seu centre d'innovació per donar una solució completa i serveis òptims al client final.

Solució LED

Pantalla LED Indoor

Partner

Construcía

Categoria

Corporatiu

Ubicació

Barcelona, Espanya

El nou espai Innovation Center, ubicat a la planta superior de les seves oficines centrals al 22@ de Barcelona, amb més de 300m2, constitueix un lloc de trobada i de col·laboració entre professionals, investigadors TIC, startups i inversors, que impulsa la col·laboració mútua , amb solucions innovadores i tecnològiques amb tots els partners i emprenedors.
tsystems-2-ledDream-pantllasLed tsystems-3-ledDream-pantllasLed

Un pas cap a la digitalització

Per a aquest projecte, T-Systems ha comptat amb la important col·laboració de LED DREAM, especialista en Solucions LED Indoor & Outdoor, qui es va encarregar de la fabricació, disseny, subministrament i instal·lació de la tecnologia LED, creació de l'contingut a les pantalles, i la implantació d'un sistema d'àudio especialment dissenyat per a l'espai.

tsystems-4-ledDream-pantllasLed

Una de les novetats d'aquest nou espai és la instal·lació d'una espectacular pantalla LED Indoor, amb fine pitch de 1.9mm BLACK LED d'alta qualitat d'imatge i resolució propera al FULLHD. Compta amb una superfície total de 350x200cms, i en ella es realitzen diferents presentacions sobre projectes a clients i partners.
Aquesta pantalla LED constitueix un element diferenciador en el seu centre d'innovació i donarà visibilitat a les noves tendències que estan provocant la transformació digital, millorant així l'experiència dels seus clients i partners, en un entorn creatiu i digital mitjançant tecnologia LED.