SCROLL

LactApp inaugura el seu primer centre d’Atenció a la lactància i maternitat a Barcelona

LactApp inaugura el seu primer centre d’Atenció a la lactància i maternitat a Barcelona

Octubre 2023

LactApp, la startup catalana dedicada a la salud de las mujeres, ha donat un pas important inaugurant la seva nova seu a la ciutat de Barcelona. Aquest espai innovador ha estat dissenyat amb un enfocament interactiu i col·laboratiu que prioritza el benestar i el suport a les famílies durant la maternitat, així com el benestar de les seves empleades. LactApp Barcelona es divideix en dues àrees de treball diferenciades. A la planta baixa, ofereix serveis d'atenció a la maternoinfantil que inclouen visites d'al*lactància, logopèdia miofuncional, fisioteràpia infantil i psicologia perinatal. També disposa d'un servei d'atenció d'urgència a l'al*lactància. El seu objectiu principal és millorar el suport a les mares en totes les etapes, des de l'embaràs fins al llevat, i resoldre els seus dubtes durant aquest procés. L'espai de LactApp està dissenyat per fomentar la formació i actualització de professionals en unes instal·lacions de primera línia que inclouen un àgora i una sala annexa que recrea una habitació connectada per vídeo.

Partner

LactApp

Solució

Pantalles LED / Monitors professionals / Sistema de videoconferència sense fils

Ubicació

Barcelona, España

Categoria

Oficines Corporatives

LactApp, la reconocida aplicación dedicada a la salud de las mujeres, inaugura su Centro de atención a la Lactancia y la Maternidad en Barcelona de la mano de LEDDREAM Group
La nova seu de LactApp està equipada amb equipament audiovisual d'última generació i està distribuïda estratègicament en tres zones interactives. Des de la moderna recepció amb cartelleria digital fins a les impressionants pantalles LED de l'aparador, hem reforçat els elements arquitectònics existents i els hem combinat amb tecnologia audiovisual d'última generació per crear un espai còmode i acollidor. Cada detall ha estat pensat amb cura per optimitzar l'experiència tant per a l'equip de treball com per a les mares. 'La incorporació de noves tecnologies com les pantalles i els sistemes de videoconferència ha canviat completament la forma com operem en el nostre Centre d'Atenció a la Lactància i la Maternitat. Ha simplificat la comunicació i la manera com realitzem les presentacions de manera còmoda i senzilla, tant per al nostre personal com per a les nostres famílies. Ara gaudeixem plenament d'aquesta experiència i funcionalitat, i és evident la cura i dedicació que s'ha invertit en aquest projecte', indica Maria Berruezo, CO-Founder de LactApp. La primera planta està destinada principalment a l'equip de la startup. La nova oficina de LactApp està dissenyada per promoure un entorn saludable i espaiós que permeti la concentració, així com espais de col·laboració. A més de les instal·lacions, LactApp és una aplicació mòbil present en més de 180 països en castellà, anglès i portuguès i ha respost a 23,5 milions de consultes. A Espanya l'utilitzen una de cada quatre mares noves. L'aplicació ofereix serveis premium que inclouen videoconferència, consells diaris i notificacions personalitzades segons l'edat del nadó. Aquest enfocament integral demostra l'aposta de l'empresa a proporcionar suport complet a les mares.
Lactapp y leddream

Aquest centre d'atenció s'ha dividit en 3 zones molt visuals i dinàmiques, dissenyades amb les últimes tecnologies del mercat:

1. A la sala Àgora, hem portat la tecnologia audiovisual al següent nivell. Hem instal·lat una impressionant pantalla LED Philips de 3m x 2m amb una qualitat d'imatge excepcional. Per potenciar les reunions, hem incorporat un avançat sistema de videoconferència sense fils ClickShare CX-30 i una càmera Logitech Rally per mantenir reunions efectives i clares. A més, hem integrat un sistema d'àudio ECLER per a una experiència auditiva de primer nivell. Aquesta sala ofereix una experiència completa i eficient per a reunions i presentacions de gran qualitat.

2. A la sala Zona BOX, destaquen dos elements clau per a la comunicació i col·laboració efectiva. D'una banda, l'avançada càmera Poly Studio R30, reconeguda per la seva qualitat d'imatge d'alta definició i enfocament automàtic, garantint videoconferències excepcionalment clares. Complementant aquesta tecnologia, hem integrat el sistema ClickShare CX-20, simplificant la compartició sense fils de contingut i facilitant la col·laboració fluida."

LEDDREAM Group va ser l'encarregat de tot l'equipament audiovisual de la nova seu a Barcelona, des del disseny fins a la instal·lació i integració de sistemes col·laboratius. Això va incloure la instal·lació de pantalles LED d'alta definició en diversos mides, de marques reconegudes com LG i Philips, utilitzant suports certificats de Vogel's.

Leddream y lactapp

3. A la recepció, hem implementat un avançat sistema de cartelleria digital amb un monitor Philips UHD de 75 polzades i 500 nits de brillantor. Aquest elegant monitor projecta imatges d'alta qualitat des de qualsevol angle, creant una experiència audiovisual dinàmica. També hem instal·lat un atractiu aparador vertical digital amb una pantalla LG de 55 polzades i 4000 nits de brillantor per comunicar directament amb els clients, millorant la seva experiència de compra i impulsant l'accés a informació rellevant de la marca. Aquestes pantalles muntades en suports Vogel's ofereixen màxima flexibilitat i mobilitat."