SCROLL

Experiències immersives amb continguts 3D

Portem nostre logo LED DREAM a el següent nivell amb la nova experiència # 3Dcontent #DOOH

Experiències immersives amb continguts 3D

2020

LED DREAM, especialista en solucions LED Indoor i Outdoor, en la seva contínua aposta per la innovació que aporti un valor afegit als seus clients i partners, ha llançat un nou servei de creació de continguts 3D hiperrealistes, sense necessitat d'usar ulleres 3D, i utilitzant la tècnica d'il·lusió anamòrfica. Volem oferir als nostres clients la possibilitat de crear continguts i publicitat en 3D molt impactants en les seves pantalles led tant en interiors i exteriors. A més, aquesta nova tecnologia es pot integrar múltiples suports digitals, tant pantalles LED com tecnologia LCD o projecció.

Digital Signage

Retail, Corporatius, DOOH, etc

Partner

LED DREAM

Categoria

Continguts Digitals (3D hiperrealista)

Ubicació

Espanya

Contenido 3d by leddream
Contenido 3D hiperrealista en pantallas led

LED DREAM crea experiències immersives amb continguts 3D per les seves pantalles LED

La publicitat en pantalles Led evoluciona constantment, i no només en les seves tecnologies sinó també en la creativitat dels seus continguts, i per això LED DREAM ha incorporat aquest nou servei perquè els seus clients i partners disposin de continguts impactants que puguin impressionar als seus usuaris tant en els seus espais físics com en les xarxes socials. D'aquesta manera, LED DREAM obre un nou ventall de possibilitats, amb un exclusiu servei perquè els seus clients visquin experiències realment inoblidables.
Hem llançat un nou servei de creació de continguts 3D hiperrealistes, sense necessitat d'usar ulleres 3D, que s'integren a múltiples suports digitals, tant pantalles LED com tecnologia LCD o projecció

Portem nostre logo LED DREAM a el següent nivell amb la nova experiència # 3Dcontent #DOOH

logo 3d Leddream

Hem creat un contingut 3D adhoc al nostre showroom, en una de les pantalles LED de l'espai, amb una superfície total de 12 m² (pitch 2.6mm BLACK LED), s'ha dissenyat el logotip de LED DREAM en 3D, cuidant cada detall de cada peça per fer-lo més realista possible. Com a part de l'escenari de l'showroom, s'obre pas un cuc gegant que revela el contingut de la pantalla, veiem com els robots comencen a crear i pintar el logotip de LED DREAM, creant un impressionant efecte de visualització 3D, i es mostra la potència i espectacularitat d'aquest tipus de continguts.