SCROLL

Edificio Hexagon Glòries

Continguts espectaculars a l'edifici d'oficines corporatives Hexagon Glòries situat al districte de negocis 22@ Barcelona

Edificio Hexagon Glòries

Des de 2020

L'emblemàtic Edifici Hexagon Glòries ubicat al districte 22 @, una de les zones empresarials més innovadores i tecnològiques de la capital catalana, continua apostant per la digitalització dels seus espais amb continguts interactius de gran impacte social, implementant un sistema de cartelleria digital en les seves oficines corporatives.

Projecte

Hexagon Glòries

Partner

Channel4you

Categoria

Digital Signage (Corporate)

Ubicación

Oficines corporatives, Espanya

Digital-Signage-Hexagon-LedDream-Pantalla-2
L'edifici Hexagon Glòries compta amb 14.700 m2 de superfície construïda repartits en 9 plantes i 2 soterranis, i es caracteritza pels seus espais verds, start-ups i centres d'estudi i coneixement relacionats amb les noves tecnologies i la recerca.
Digital-Signage-Hexagon-1-ledDream-DigitalSignage

Continguts espectaculars i de gran impacte social a l'Edifici Hexagon Glòries, al districte 22 @

Edifici Hexagon Glòries referent en sostenibilitat i tecnologia, ha confiat Channel4you, a través del seu partner LED DREAM, qui s'ha fet càrrec de la creació de continguts interactius alineats al seu branding corporatiu i de la gestió dels continguts a les pantalles LED instal·lades .

A més, gràcies al gestor de continguts és possible optimitzar la distribució dels mateixos i la seva monitorització de forma centralitzada, millorant així l'experiència de l'usuari.