SCROLL

Innovació i creativitat a la recepció de l’Edifici Beatriz

Innovació i creativitat a la recepció de l’Edifici Beatriz

Juny 2024

L’Edifici Beatriz, una joia arquitectònica dissenyada per l’arquitecte Eleuterio Población Knappe, va ser reformat integralment fa uns anys, combinant la seva essència arquitectònica original amb materials innovadors i contemporanis. Amb una història de gairebé 50 anys, l’Edifici Beatriz és un dels immobles més emblemàtics de la capital i sempre ha estat reconegut per la seva excel·lent gestió, magnífiques instal·lacions i una àmplia gamma de serveis. Com a colofó a la renovació realitzada al vestíbul el 2018, aquest any s’ha optat per equipar el hall amb tecnologia d’última generació. Els usuaris són rebuts al vestíbul per dues pantalles LED de gran mida on es projecten peces creatives que enriqueixen la seva experiència i proporcionen informació útil i actualitzada sobre el que succeeix dins i fora de l’edifici.

Solució

Pantalla LED / Continguts en 3D

Partners

VYOSA / Channel4you

Ubicació

Madrid, España

Categoria

Corporatiu

Edificio Beatriz by leddream
Per donar vida a aquest projecte digital, la companyia Viviendas y Oficinas (Vyosa) va comptar amb la col·laboració del seu soci LED DREAM Group, reconegut per la seva excel·lència en innovació i la seva experiència en implementació de tecnologia de punta per a la creació de diferents espais immersius. LED DREAM Group va estar a càrrec del projecte des de la conceptualització, el disseny, el subministrament, el muntatge, la instal·lació i la posada en marxa d'una pantalla LED de més de 21 m², amb un píxel pitch de 2,6 mm black led, resolució propera a 4K, alta qualitat d'imatge i excel·lent profunditat de color, ubicada a la recepció principal de l'edifici, facilitant així la visualització de continguts en 3D i bucles experiencials. A més, es va complementar amb una altra pantalla LED de 3,5 m² d'amplada per 3,5 m² d'alcada, amb un píxel pitch de 2,6 mm i un brillantor excepcional de 2500 nits, ubicada a prop de l'auditori El Beatriz Madrid, garantint una experiència visual incomparable.
Edificio Beatriz by leddream

Channel4you ha creat diverses peces de contingut visual adaptades des d'una perspectiva artística per sorprendre i alhora informar els usuaris de l'Edifici Beatriz.

Aquestes peces abasten temes que van des de la natura fins a la combinació de diferents textures, passant per l'animació del logotip de l'Edifici Beatriz i contingut dinàmic en temps real sobre els mercats borsaris, informació horària i meteorològica, permetent a més parametritzar un altre tipus d'informació interactiva sobre serveis i esdeveniments corporatius, entre altres. Aquests elements no només informen, sinó que també transmeten la història de l'edifici a través d'un disseny narratiu captivador, permetent als usuaris comprendre l'origen i l'evolució de l'edifici, des dels seus inicis fins a la seva posició actual com a referent d'innovació, exclusivitat i disseny, creant així una connexió entre el present i el passat.

Expliquem la història de l'Edifici Beatriz, molt lligada a la figura de Beatriz Galindo, coneguda com La Latina, incloent alhora continguts en 3D basats en jardins i una escultura emblemàtica de l'arquitectura de l'edifici.

Edificio Beatriz by leddream

Cada detall d'aquest espai està meticulosament pensat per inspirar i oferir una experiència incomparable a tots els usuaris de l'Edifici Beatriz.

Per generar una experiència visual immersiva, Channel4you ha dissenyat una peça interactiva amb partícules 3D que evocen un moviment fluid similar al de la sorra. Aquest contingut dinàmic i fluïd no només ofereix una estètica captivadora, sinó que també convida a l'usuari a un viatge introspectiu on poden submergir-se en la seva imaginació i descobrir significats únics en cada canvi visual.