SCROLL

Vam estar al Festival de música O Son do Camiño amb el nostre CUBO LED

Vam estar al Festival de música O Son do Camiño amb el nostre CUBO LED

Madled va tornar amb el seu al·lucinant llenç digital al festival de música O Son do Camiño

LEDDREAM Group juntament amb l'agència Think i Elenco Audiovisión, han tornat a enlluernar amb el seu impactant CUB digital de 30m2, Madled, al prestigiós festival de música O Son do Camiño. Amb una experiència visual d'un altre nivell i continguts impressionants en 2D i 3D, #Madled ha deixat empremta en aquest esdeveniment musical destacat. Madled, reconeguda pel seu enfocament avantguardista i digital, ha destacat anteriorment a Madrid i Barcelona amb reeixides campanyes publicitàries per a marques de renom com Xiaomi o el mateix Ajuntament de Madrid durant el Nadal passat. I Ara, ha portat la seva visió única i la seva instal·lació artística digital a l'escenari del festival O Son do Camiño, creant una experiència visualment impactant que es fusiona a la perfecció amb la música, l'entreteniment i els vibrants continguts i informació en temps real durant el esdeveniment.

We are the CUBE #wearetheCUBE


Madled no només va sorprendre amb el seu Cubo LED, sinó que a través del seu partner Channel4you, va dissenyar diverses peces ad-hoc especialment per als seus clients i socis, demostrant la seva capacitat per adaptar-se i satisfer les necessitats més exigents, entre els patrocinadors van destacar Coca Cola, Xarxa Bull, Jhonnie Walker, etc. A més, van crear una samarreta en 3D que ballava al ritme dels artistes Maluma, Bizarrap i Aitana, fusionant música i tecnologia d'una manera única i espectacular. Va ser una experiència veritablement inoblidable que va deixar tots sorpresos.Prop de 30 metres quadrats de pantalla LED en forma de “CUB”, van crear una experiència digital única. Aquesta pantalla compta amb píxel pitch de 4mm, prop de 1.400.000 de leds, i de lluentor de 6.500 nits, per a una perfecta visualització del contingut tant de dia com de nit. Però, sobretot, la seva singularitat rau en el format de pantalla de 90 graus perfecte (Seamless), aquest disseny de pantalla LED està especialment fabricat i customitzat per a aquest projecte.

O Son do Camiño es va convertir en l'escenari perfecte perquè Madled desplegués la seva creativitat i visió innovadora en publicitat digital. L'assistència massiva va ser de 41.000 persones per dia, és un testimoni de l'impacte que l'esdeveniment ha deixat a la indústria de l'entreteniment i la publicitat.

Aquest llenç digital va ser el primer a instal·lar-se en un festival i va marcar el començament d'una nova era en la manera com la publicitat s'integra amb els esdeveniments culturals i socials. Prepara't per a més festivals on Madled farà la seva aparició i no t'ho pots perdre!El proper 8 de juliol, de nou a la ciutat de Santiago de Compostel·la, el CUBO, es fusionarà amb la música i el públic, al primer concert a Espanya que oferirà el músic britànic, Robbie Williams, acompanyat d'altres grans artistes com, Martin Garrix, Ivan Ferreiro i el popular grup espanyol, Homes G.Per continuar sense descans el viatge al prestigiós festival, PortAmerica, que se celebra a Pontevedra, els dies 13, 14 i 15 de juliol, on estarà present la millor música dels dos costats de l'atlàntic, i la gastronomia de més de 30 xefs guardonats. Tot això en un entorn on la natura és la protagonista.Des de LEDDREAM Group, com a especialistes en solucions tecnològiques LED i audiovisual. Continuem aportant noves solucions digitals als nostres partners i clients!.


Últimes noticies