SCROLL

Under Armour ha comptat amb LEDDREAM Group per ampliar la seva presència al Regne Unit

Under Armour ha comptat amb LEDDREAM Group per ampliar la seva presència al Regne Unit

Under Armour ha comptat amb LEDDREAM Group per ampliar la seva presència al Regne Unit obrint tres botigues pròpies en ciutats clau. Aquesta acció forma part de l'expansió i el reforçament del canal directe al consumidor, un element clau del nou pla de creixement de la marca al Regne Unit i la regió EMEA.


Després de la inauguració de la seva nova botiga flagship al cor d'Amsterdam, Under Armour s'ha girat cap a LEDDREAM per ampliar la seva presència al Regne Unit obrint tres botigues minoristes en llocs emblemàtics com Liverpool ONE (Anglaterra), Battersea Power Station (Londres) i Stratford Westfield (Londres). L'empresa nord-americana de moda i articles esportius ha introduït un nou concepte de botiga basat en l'experiència de l'usuari i l'ús de noves tecnologies, amb un fort focus en la connectivitat digital. Aquestes noves botigues incorporaran el concepte de vanguardia de Under Armour.


Under Armour Liverpool ONE



Under Armour, Stratford Westfield




Under Armour, Battersea Power Station



La botiga Under Armour a Battersea Power Station és la primera casa de marca propietat i operada per la marca a Londres. Aquest espai compta amb un centre de rendiment on els atletes poden rebre entrenament d'alt nivell, avaluacions fisiològiques i orientació sobre el rendiment dels atletes de l'equip d'actuació de la UA. Per Under Armour, cada botiga nova és una oportunitat per empènyer els atletes més enllà dels seus límits, mostrant-los el que es necessita per ser el millor i oferint una experiència i productes que millorin els atletes.



LEDDREAM Group s'ha fet càrrec de la instal·lació de les tres botigues, des de la fase de conceptualització, disseny i enginyeria fins al subministrament i implementació de diverses tecnologies audiovisuals per als seus llançaments. Les botigues Liverpool ONE i Battersea Power Station van obrir el febrer de 2023, mentre que la botiga Stratford Westfield va obrir el març del mateix any. Estem orgullosos d'haver format part d'aquest impressionant projecte i d'haver dut a terme la instal·lació d'un nou format de botiga experiencial, repleta de novetats tecnològiques i amb una forta presència #digital. Aquestes botigues són part de l'estratègia d'expansió de Under Armour a #Europa, i estem encantats d'haver contribuït a l'èxit d'aquestes botigues i de ser part d'aquesta transformació digital. Carlos Delgado, COO de LEDDREAM Group.


Des de LED DREAM Group, com a especialistes en solucions tecnològiques LED i audiovisual. Continuem aportant noves solucions digitals als nostres partners i clients!. Explora més projectes innovadors, aquí





Veure més notícies
Veure més notícies

Últimes noticies