SCROLL

L’edifici d’oficines Realia renova la seva seu amb una espectacular instal·lació audiovisual

L’edifici d’oficines Realia renova la seva seu amb una espectacular instal·lació audiovisual

A LED DREAM, ens agrada millorar i ens agrada participar en els projectes més emblemàtics, aquesta vegada hem col·laborat amb Tower TBA, per a l’execució del projecte Realia a Madrid.

El vestíbul de l'edifici central de Realia, una empresa immobiliària amb seu a una de les Torres Realia de Madrid, ha sofert una profunda renovació digital, en què els elements audiovisuals han tingut un paper especial.

La major novetat d'aquest re-styling són dos impactants pantalles LED corbes que es troben al hall principal d'un dels edificis més emblemàtics de Madrid. El projecte audiovisual, liderat per TOWER TBA amb la col·laboració del seu Partner LED DREAM, es completa amb dos espectaculars jardins verticals i un llum conceptual de preciós disseny, a més de diferents millores i actualitzacions de l'espai. El resultat, sens dubte, és impressionant.


Per a l'execució del projecte, s'ha dut a terme el disseny, fabricació i instal·lació de dues estructures corbes per a la ubicació de les pantalles, amb una superfície de 27 m² cadascuna. El projecte, de gran dificultat, ha requerit estructures fabricades ad hoc per l’empresa Egarense, amb tres punts d’ancoratge únics al sostre i un angle idèntic al de la paret posterior existent. Es tracta de dues pantalles interiors amb un LED NEGRE de 2,6 mm de tonalitat, amb una qualitat d’imatge molt alta gràcies a una resolució total propera a 4K. A més, s’ha inclòs al sistema un sistema d’àudio que ofereix una gran versatilitat d’ús al client.


Gràcies a les noves pantalles LED, Realia combina una eina de difusió innovadora i eficaç de contingut interactiu, vídeos corporatius i informació general rellevant, amb un disseny elegant i una qualitat incomparable, adaptable a qualsevol entorn, millorant així l’experiència dels seus clients i usuaris a un entorn modern i digital a través de les noves tecnologies.

Veure més notícies
Veure més notícies

Últimes noticies