SCROLL

LEDDREAM GROUP va instal·lar un tòtem digital exterior amb pantalla tàctil interactiva a l’Ajuntament de Barakaldo

LEDDREAM GROUP va instal·lar un tòtem digital exterior amb pantalla tàctil interactiva a l’Ajuntament de Barakaldo

L'Ajuntament de Barakaldo continua realitzant reformes i millores a la ciutat. En aquesta ocasió, ha comptat amb el grup LEDDREAM per a instal·lar un tòtem digital exterior amb pantalla tàctil interactiva, per a donar a conèixer de manera dinàmica i tecnològica la història i el patrimoni cultural de la Finca i el Palau Munoa.

Un disseny totalment personalitzat per a l'Ajuntament de Barakaldo. Compta amb una pantalla tàctil de 55 polzades, alta lluentor de 2500 candeles, i un panell tàctil multitàctil de 10 tocs perquè els residents i visitants puguin interactuar amb diversos continguts com a rutes de visita, fotografies, jocs i serveis, i mapes d'ubicació entre altres.

En el seu disseny incorpora ordenador Intel i7 d'última generació, climatització, so, wifi i encaminador 4G, sistema d'automatització i protecció, a més de ser un element antivandàlic i preparat per a suportar condicions climàtiques adverses.

Channel4you, empresa del grup amb Boken, també ha participat juntament amb l'Ajuntament en el desenvolupament de l'aplicació, connectada directament amb la web visitBarakaldo.eus per a l'actualització de continguts. Explora més projectes innovadors, aquí

Des de LED DREAM Group, com a especialistes en solucions tecnològiques LED i audiovisual. Continuem aportant noves solucions digitals als nostres partners i clients!.


Últimes noticies