SCROLL

LEDDREAM Group renova el Hall del CTTI a Barcelona amb tecnologia d’avantguarda i la creació de continguts experiencials

LEDDREAM Group renova el Hall del CTTI a Barcelona amb tecnologia d’avantguarda i la creació de continguts experiencials





LEDDREAM Group ha dut a terme la renovació del vestíbul del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya (CTTI) amb tecnologia capdavantera i la creació de continguts experiencials, convertint-lo en un espai innovador. Amb aquest projecte, el CTTI amplia els seus canals de comunicació dins de l'edifici, afegint-hi dinamisme i avantguarda visual als continguts.

El projecte de renovació digital ha estat liderat per Ingram Micro, en col·laboració amb el seu partner LEDDREAM Group, per a la implementació i instal·lació de tot l'equipament audiovisual LED al vestíbul del CTTI. LEDDREAM Group es va encarregar de la instal·lació des de la fase de conceptualització, disseny i enginyeria. Entre les tecnologies implementades, destaquen les pantalles LED de SAMSUNG d'alta definició a diferents mides, distribuïdes per tot l'espai.


En aquest nou espai, s'han instal·lat pantalles LED d'alta resolució a punts estratègics del vestíbul, mostrant informació en temps real, esdeveniments i altres notícies d'interès. Una de les pantalles instal·lades és un format banner LED de Samsung, davant de l'entrada a edifici, amb píxel pitch 2.5mm de 8,64m d'amplada x 1,62m d'alçada. La seva alta resolució i colors vibrants fan que els continguts exhibits cobrin vida, creant un impacte visual sense precedents.





A més, al mateix hall, s'han incorporat dues impressionants pantalles LED Samsung The Wall, les més potents del mercat AV, compta amb píxel pitch de 1.26mm de 1.612m d'amplada x 2.721m d'alçada. Aquestes pantalles ofereixen una visualització clara i nítida d imatges i vídeos.

D'altra banda, per oferir una experiència tecnològica i sensorial única als visitants i empleats en aquest nou espai, el CTTI ha fet una aposta pel desenvolupament de continguts atractius i experiencials que s'integren amb l'espai i generen ambients visuals molt atractius. En aquest cas, LEDDREAM Group, a través de la seva companyia de continguts i art digital Channel4you, ha estat l'encarregada del disseny i la creació d'aquests continguts. Alguns han estat adaptats a partir de material de comunicació del CTTI relacionats amb la seva identitat corporativa, com ara el directori corporatiu o l'animació del seu logotip; mentre que per altra banda s'han dissenyat continguts ad-hoc molt impactants com continguts experiencials, continguts en temps real i en 3D, de manera que l'espai pren vida pròpia i acompanyen clients, partners i empleats de manera agradable i dinàmica.




Amb aquesta impressionant renovació, el vestíbul del CTTI es converteix en un espai innovador que ofereix una experiència d'avantguarda visual i dinamisme, i un aparador de tecnologia capdavantera.
L'èxit d'aquest projecte ha estat possible gràcies a la col·laboració d'Ingram Micro i LEDDREAM Group, que comparteixen la mateixa passió per la creativitat i l'avantguarda tecnològica. Aquesta associació estratègica ha permès al CTTI transformar el seu espai de recepció en un lloc avantguardista i altament digitalitzat, on la innovació i la tecnologia es fonen en una experiència única.


Amb aquesta aposta per la tecnologia i la creativitat, el vestíbul del CTTI busca convertir-se en un espai inspirador tant per als professionals del CTTI com per a les persones que visiten l'edifici. Aquest projecte ha estat un desafiament emocionant per a tot el nostre equip. La combinació de tecnologia d'avantguarda i creativitat ha permès crear una experiència visual única que marcarà tendència al sector, va afirmar Carlos Delgado, COO de LEDDREAM Group. Des de LEDDREAM Group, com a especialistes en solucions tecnològiques LED i audiovisual. Continuem aportant noves solucions digitals als nostres partners i clients!.



Últimes noticies