SCROLL

LEDDREAM Group presenta la nova imatge de CHANNEL4YOU, la seva agència creativa de continguts, digital i art

LEDDREAM Group presenta la nova imatge de CHANNEL4YOU, la seva agència creativa de continguts, digital i art

LEDDREAM Group, presenta la nova imatge d'una de les seves empreses, Channel4you, una agència creativa digital especialitzada en el disseny, creació de conceptes i producció, i en la gestió remota de continguts que sorprenen, commouen i connecten amb el teu públic.

La nova identitat visual de Channel4you reflecteix una imatge jove i moderna, centrada en l'art, la ciència i la tecnologia digital. La renovació inclou un nou logotip, així com una nova paleta de colors i tipografia. El nou logotip amb forma circular representa la visió de l'agència Channel4you, simbolitzant la tecnologia i la creativitat. A més, la inclusió de formes geomètriques i línies corbes, juntament amb una paleta de colors dinàmica, crea una imatge estilitzada i moderna que aporta profunditat i realisme als seus projectes.

Channel4you, digital content media studio




Amb una interfície funcional, moderna i adaptable, la nova pàgina web ofereix als usuaris una visió completa dels serveis que ofereix l'agència, des del disseny gràfic fins a la producció audiovisual: vídeos d'animació 3D, motion graphics i efectes visuals, disseny 3D anamòrfic, desenvolupament d'aplicacions VR/AR, màrqueting digital i creació d'altres peces de contingut visual des d'una perspectiva artística. Tot això inclou la natura, els paisatges, els colors, les textures i el contingut dinàmic en temps real, així com contingut corporatiu i un altre tipus de comunicació que reforcen la identitat de les marques. Pots inspirar-te a través del nostre compte d'Instagram, aquí.

També compta amb una secció dedicada a projectes d'inspiració, on els usuaris poden explorar alguns dels treballs més impressionants de l'agència. Aquesta secció inclou des de la creació i concepció de la idea i el disseny fins a la producció de vídeos i altres continguts en 3D. A més, es presenten diferents peces ad hoc, temàtiques unificades amb un fil conductor, esbossos i molt més. Tots aquests continguts estan perfectament integrats en diferents mides i formats de pantalles, mantenint l'essència i l'estil de les marques. Channel4you s'encarrega de la gestió i el control remot de tots els continguts creats. Coneix tots els nostres projectes a Linkedin.





Una altra secció interessant és Lab, un espai creatiu on els dissenyadors comparteixen les seves pròpies creacions de disseny gràfic i, en alguns casos, podràs veure el procés creatiu darrere d'alguns dels treballs realitzats per l'empresa. A més, podràs explorar detalladament com l'agència aconsegueix crear experiències digitals que emocionen i connecten amb la seva audiència, portant la innovació i la creativitat al servei de les necessitats de màrqueting i comunicació dels seus clients.



The creative agency Channel4You has showcased its expertise in designing and creating immersive experiences through the successful execution of various projects for the LEDDREAM Group. With Channel4You, you can bring any project to life in a creative and innovative manner. To learn more about the services they offer, visit their website at: https://channel4you.es/  - hello@channel4you.es


Últimes noticies