SCROLL

DRUNI incorpora les solucions LED de LEDDREAM al seu vaixell insígnia amb pantalles led corba

DRUNI incorpora les solucions LED de LEDDREAM al seu vaixell insígnia amb pantalles led corba

DRUNI, la cadena valenciana de botigues especialitzada en perfumeria, cosmètica, maquillatge i neteja personal, amb més de 300 botigues, està en ple procés de transformació de les seves botigues físiques. L'objectiu de la marca, que aglutina més de 1000 professionals, no és altre que el de continuar satisfent les necessitats dels seus clients pel que fa a la cura d'imatge, a través d'un gran assortiment de les millors marques.


 Per a la modernització de les seves botigues, Druni ha confiat en Zebra DC, companyia especialista en el disseny i implantació d'espais comercials, que al seu torn ha comptat amb les múltiples solucions led de LED DREAM, enginyeria Terrassenc amb un ampli recorregut en el desenvolupament de projectes de cartelleria digital en retail.


Els dos projectes de reforma de flagships de Druni que aquestes dues empreses han dut a terme són les botigues de Sant Sebastià i Cornellà en CC Splau. Per a la primera, s'ha comptat amb una solució d'aparador digital, amb una gran pantalla LED interior de 11m2 i resolució P6, i que compleix perfectament la funció d'atracció de públic en una zona d'elevat trànsit. D'altra banda, és més espectacular encara la impressionant pantalla LED corba que cobreix una de les columnes principals de el local, amb gairebé 5 metres d'altura i extraordinària resolució.

En el cas de Cornellà Splau, LED DREAM i ZebraDC han instal·lat una gran pantalla d'altíssima resolució P3,9mm SMD black face, amb unes dimensions de 8 x 2 metres. Aquesta gran pantalla presideix l'entrada a la botiga, i sorprèn a el públic per la qualitat de la seva imatge i la seva espectacularitat.


Últimes noticies