SCROLL

LED DREAM realitza la transformació digital i interactiva de Grup de retail Marfranc

LED DREAM realitza la transformació digital i interactiva de Grup de retail Marfranc

El grup català MARFRANC, líder en la comercialització d’articles de moda sostenible i firmes internacionals a Catalunya, ha decidit apostar per la digitalització amb tecnologia LED i elements digitals interactius, en un dels seus espais més representatius de la marca, amb més de dos mil quadrats metres.

Per a aquest projecte de digitalització, la marca MARFRANC ha comptat amb la important col·laboració de LED DREAM, especialista en solucions LED Indoor & Outdoor, qui es va encarregar de la fabricació, disseny, instal·lació i subministrament de tecnologia led i implementació d'elements interactius en el qual es potencia l'experiència dels seus clients.

En el seu Flagship principal, situada en ple cor de la Costa Brava, s'han instal·lat pantalles led Indoor amb pitch 3.9mm BLACK LED, d'alta resolució d'imatge, en un format banner de més de 5 metres de longitud que dóna la benvinguda als clients, i alhora dinamitza l'accés amb continguts interactius i missatges de la marca. Ja a l'interior de la botiga s'ha optat per una solució de tòtems interactius de ViewSonic, amb pantalla professional de 55 "i tecnologia tàctil, que a hores d'ara actuen com a dispositius de cartelleria digital a causa de les precaucions necessàries per tema covid (amb missatges de seguretat i protecció sobre la pandèmia), però que en un futur guiaran i informaran en temps real als seus visitants sobre les promocions i ofertes disponibles, classificats per marques, categories, etc ...

A més d'aquests elements principals, s'ha complementat el restyling amb la instal·lació d'un dispositiu Airled, que permet la reproducció de continguts tipus holograma mitjançant un sistema de ventilador amb leds. En aquest cas els continguts tenen a veure més amb les marques que aquest retailer ven a les seves botigues, presentant-les d'una forma molt més atractiva.

Tots els dispositius d'emissió es gestionen per part de l'propi client mitjançant players de Brightsign, ja que permet una senzilla i econòmica gestió centralitzada dels mateixos, tant aquells que actuen com a mers dispositius de cartelleria digital, com els que presentaran elements interactius i tàctils.

Més informació: info@leddream.es

Veure més notícies
Veure més notícies

Últimes noticies