SCROLL

L’Espai Bertelsmann incorpora una pantalla LED a la seva sala d’actes

L’Espai Bertelsmann incorpora una pantalla LED a la seva sala d’actes

La Fundació Bertelsmann gestiona des 2019 l'emblemàtic Espai Bertelsmann situat al carrer O'Donnell 10 a Madrid, construït per Enric Miralles en 1992. En els seus inicis va ser el Centre Cultural de l'Cercle de Lectors, després va passar a mans de el Grup Bertelsmann i, en actualment, la Fundació Bertelsmann aposta per donar a aquest espai una nova vida sota el lema 'Diàleg per a un futur millor'. És un lloc ideal per celebrar qualsevol tipus d'esdeveniment al centre de Madrid ja que es tracta d'un espai polivalent, compost per diferents zones en què es combina una arquitectura singular amb un equipament tècnic i audiovisual d'alta qualitat.

FundaciónBertelsmann-LedDream-montajeLed-montajeDurant l'últim any s'han dut a terme millores en la instal·lació d'il·luminació i s'ha renovat l'equipament audiovisual, apostant per la digitalització i personalització dels actes. La major novetat d'aquest re-styling és la instal·lació d'una espectacular pantalla LED Indoor ubicada al centre de l'escenari de la sala d'actes, que té una superfície total de 7 m, 1 fine pitch de 1.9mm BLACK LED d'alta qualitat d'imatge, amb una resolució full HD i una reproducció exacta dels colors.

La pantalla de LED constitueix un element diferencial per a l'Espai Bertelsmann oferint excel·lents solucions digitals per a la realització d'actes a mida. Permet realitzar presentacions visuals amb alta qualitat d'imatge, conferències interactives i, gràcies al seu sistema modular, també permet la reproducció de diferents elements (vídeos, imatges, etc.) de forma simultània. l'aprenentatge col·laboratiu, entre d'altres. LED DREAM, especialista en Solucions LED Indoor & Outdoor, s'ha encarregat de la fabricació, disseny, subministrament i instal·lació d'aquesta tecnologia LED.

Veure més notícies

Últimes noticies