SCROLL

LED DREAM crea experiències immersives amb contingut 3D per les seves pantalles LED

LED DREAM crea experiències immersives amb contingut 3D per les seves pantalles LED

LED DREAM, especialista en solucions LED Indoor i Outdoor, en la seva contínua aposta per la innovació que aporti un valor afegit als seus clients i partners, ha llançat un nou servei de creació de continguts 3D, sense necessitat d'usar ulleres 3D, i utilitzant la tècnica d'il·lusió anamòrfica. "Volem oferir als nostres clients la possibilitat de crear continguts i publicitat en 3D molt impactants en les seves pantalles led tant en interiors i exteriors. A més, aquesta nova tecnologia es pot integrar múltiples suports digitals, tant pantalles LED com tecnologia LCD o projecció" comenta Carlos Gordillo, director de vendes i màrqueting de el grup LED DREAM.

La publicitat en pantalles Led evoluciona constantment, i no només en les seves tecnologies sinó també en la creativitat dels seus continguts, i per això LED DREAM ha incorporat aquest nou servei perquè els seus clients i partners disposin de continguts impactants que puguin impressionar als seus usuaris tant en els seus espais físics com en les xarxes socials. D'aquesta manera, LED DREAM obre un nou ventall de possibilitats, amb un exclusiu servei perquè els seus clients visquin experiències realment inoblidables.

Portem nostre logo LED DREAM a el següent nivell amb la nova experiència en # 3Dcontent #DOOH. Hem llançat un nou servei de creació de continguts 3D hiperrealistes, sense necessitat d'usar ulleres 3D, que s'integren a múltiples suports digitals, tant pantalles LED com tecnologia LCD o projecció.

Contenido 3D hiperrealista en pantallas ledHem creat un contingut 3D adhoc al nostre showroom, en una de les pantalles LED de l'espai, amb una superfície total de 12 m² (pitch 2.6mm BLACK LED), s'ha dissenyat el logotip de LED DREAM en 3D, cuidant cada detall de cada peça per fer-lo més realista possible. Com a part de l'escenari de l'showroom, s'obre pas un cuc gegant que revela el contingut de la pantalla, veiem com els robots comencen a crear i pintar el logotip de LED DREAM, creant un impressionant efecte de visualització 3D, i es mostra la potència i espectacularitat d'aquest tipus de continguts. D'aquesta manera, les pantalles led cobren vida amb imatges en 3D molt realistes que semblen "sortir" de la pantalla. "Hem volgut sorprendre als nostres clients i visitants al nostre showroom, amb aquesta nova experiència, sense necessitat d'usar ulleres 3D. Amb aquesta nova innovació nostres clients i partners podran connectar de manera impactant amb els seus consumidors, podran aconseguir major engagement i augmentar la seva viralització en xarxes socials"comenta Carlos Gordillo.

Si necessites més informació o vols reservar la teva cita per un altre dia, envia'ns un missatge a info@leddream.es


Últimes noticies