SCROLL

LED DREAM consolida la seva estratègia de creixement cap al canal de distribució

LED DREAM consolida la seva estratègia de creixement cap al canal de distribució

L’especialista en projectes i solucions AV amb tecnologia LED de retolació digital ofereix a integradors, dissenyadors, instal·ladors... la possibilitat de tenir la seva experiència per incorporar aquest tipus de solucions, cada vegada més demandades, a la seva oferta de valor.

Aquesta estratègia de Led Dream al canal de distribució professional i a aportar valor no només se centra en el seu coneixement en productes LED i en el disseny i fabricació de pantalles a mida, sinó sobretot en l’execució dels projectes (enginyeria i arquitectura, disseny i fabricació d’estructures, instal·lacions, manteniment i postvenda).

D’aquesta manera, els integradors audiovisuals, dissenyadors, arquitectes, empreses de fabricació i instal·lació de mobles comercials, etc. que necessiten cada vegada més incorporar aquest tipus de solucions a la seva proposta “ara poden comptar amb un soci amb una àmplia experiència i solvència en aquest tipus de projectes ", afirma l'empresa.

A més, des de 2008, els seus responsables expliquen que s’han dut a terme projectes emblemàtics per a grans marques, especialment en el camp de la publicitat al detall i l’exterior. "Però la maduresa del propi mercat audiovisual i l'augment de les tecnologies Led a la zona de visualització van provocar que LED DREAM detectés una gran oportunitat en aquest nou perfil de client més professional.


Últimes noticies